Pentru ca…Sano

Pentru ca… Sano ne-a oferit, noi trebuie sa le folosim. Sano, un sponsor serios, care ne-a oferit produse utile la eveniment. Fie ca e vorba de Danube bloggers, de Galati beauty swap sau Bucovina beauty am primit numai produse de curatenie, care ne-a scutit de cativa banuti…

De Sano Romania stie toata lumea, cred, au produse de curatenie in general, incepand de la prosoape de hartie monorola, detergent vase, detergent pudra baby dar si lichid, balsam, dar puteti gasi si produse de ingrijire personala.

La Danube bloggers, am primit un detergent de pardoseli 2l, un odorizant de camera si un detergent de mobila. Zilele trecut le-am si pus la treaba, acum am venit cu impresii despre ele.

Detergentul de mobila, are 305ml care inlatura murdaria si praful, intretine si protejeaza mobilierul. Este un spray cu silicon, antistatic, pentru curatat si lustruit mobila, curata petele de pe mobila. Inainte de utilizare se agita bine recipientul apoi pulverizam circular pe suprafete mari, de la o distanta de 15- 20 cm. Aplicam un strat subtire, uniform cu o laveta uscata. In cazul suprafetelor mici, se pulverizeaza pe o laveta si se lustruieste. 

Odorizant camera cu mirosul luxuriant al balsamurilor de rufe din colectia de succes „Inspirations” – gama de balsamuri de rufe cu miros intens.  Are un recipient interesant, iar inainte de utilizare trebuie deblocat, are un bunghi micut care nu iti da voie sa il utilizezi. Are o cantitate de 350ml si cu siguranta o sa il am o perioada buna…

Detergentul de pardoseli Sano Floor actioneaza 4 in 1 curata,  lustruiesc, protejeaza toate tipurile de pardoseli si lasa incaperea intens parfumata. Acest detergent este potrivit tuturor tipurilor de pardoseli: cermice, granit, portelan, marmura etc. Este imbogatit cu parfumuri deosebite, cu efect indelungat de improspatare a aerului. Are 2 l si un pret foarte bun.

Recomand cu mare caldura produsele Sano, chiar isi merita bani.

1 Comment on "Pentru ca…Sano"

  1. Valeria Chertes | 4 aprilie 2020 at 23:45 | Răspunde

    Și eu folosesc produse Sano,sunt foarte bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord