Sare de baie Pellamar

Produsele Pellamar nu sunt la prima testare, am mai folosit in trecut diferite produse insa sarea de baie chiar nu am avut-o. Produsele acestea generoase au fost primite in cadrul eveimentului de la Galati, la inceputul lunii martie. De atunci am avut timp sa folosesc produsele si acum sa revin cu impresii despre acestea.

Pellamar este un brand romanesc. Produsele dermatocosmetice se bazeaza pe extractul de namol sapropelic dar si uleiuri si vitamine si alte extracte naturale. Puterea vindecatoare a extractului PellAmar a fost dovedita de testele clinice in tratamentul reumatismelor, bolilor ale sistemului nervos periferic, nevralgii, boli ginecologice, cronice, eczme, psoriazis, arsuri, cicatrici cheloide, fenomene de imbatranire.

La eveniment o reprezentanta Pellamar ne-a vorbit despre acest brand si am testat si produse. Fiecare persoana a primit un borcans cu sare de baie, gel peeling, cateva mostre dar si un carnetel si un pix Pellamar.

Sare de baie Pellamar

Pe langa produsele Pellamar care le-am folosit, sarea de baie chiar mi-a placut cel mai mult. Aceasta vine intr-un borcanel din plastic. Insa, un aspect care mi-a placut tare mult a fost acela ca sarea de baie a fost ambalata si in saculeti din hartie cu sarea necesara pentru o singura baie.

Beneficii

  •  continut bogat de saruri minerale ce ajuta la refacerea rezervei energetice a pielii stresate
  • are efect de lunga durata in hidratarea epidermei care isi recapata aspectul sanatos
  • pielea devine luminoasa si ferma
  • are proprietati antibacteriene

Despre restul produselor ce va pot spune,gelul peeling l-am mai avut si am scris acum ceva timp aici. Pix-ul si carnetelul imi sunt de folos intotdeauna, imi notez diferite notite. Dar nici mostrele cu pasta de dinti nu sunt mai prejos.

In concluzie sunt mega incantata de produsele primite si chiar intentionez sa recumpar cateva favorite.

Voi ce produse Pellamar folositi? Care v-au placut cel mai mult?

2 Comments on "Sare de baie Pellamar"

  1. Asaftei Simona | 26 aprilie 2020 at 10:00 | Răspunde

    Nu am încercat nici un produs Pellamar ,dar sarea de baie îmi place în general foarte mult .Să le folosești cu plăcere !

  2. Valeria Chertes | 26 aprilie 2020 at 14:26 | Răspunde

    Nu am folosit nici un produs de la acest brand.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord