Tricou Printado + o ,,veste bomba”

Dragii mei, nici nu stiu cu ce sa incep acest articol. Dar oricum ambele lucruri trebuie sa vi le transmit. In cadrul evenimentului am primit si un tricou personalizat cu numele blogului, dintr-un material tare bun si care l-am purtat de cateva ori bune pana acum.

Am tot vazut pe la fete in mediul online diferite lucruri personalizate marca Printado, dar nu imi personalizasem nimic si iata ca am avut o surpriza placuta de am primit toate, ceva frumos.

Atunci, la eveniment nu am reusit sa ma pozez (singura) cu tricoul, nu aveam starea necesara si nu m-am pozat. Insa, astazi, e o zi frumoasa si am iesit la pozat. E primul tricou de la Printado, care imi place. Marimea tricoului s-a potrivit, mi-am luat M si il pot purta fara probleme.

Tricourile personalizate pot transmite diferite mesaje sau stari, iar toate fetele am primit cate un tricou personalizat , tricouri albe cu numele blogului pe spate. A fost o idee super si chiar ma bucur ca am unul.

O ”veste bomba”

Daca ma urmariti, poate ca ati vazut in unele postari, cand spuneam ca nu o sa ma pot bucura de rochita, ca nu o pot purta mult timp etc…Iata ca am decis sa va spun si de ce, am 15 saptamani de sarcina si ma bucur tare mult ca bebe 2 a vrut sa vina asa repede. Ne doream de mult al doilea bebelus, insa se ”lasa asteptat”…Persoanele apropiate stiau acest lucru, insa nu si voi, cei din mediul online.

In momentul actual lucrez, sper sa mai pot lucra. Mai am momente ce e drept, ma doare spatele, mijlocul, insa stari de voma, greata sau altceva nu am/am avut… Am mers la medic regulat si mi-a spus ca totul e bine. Acum asteptam sa crestem…

Voua va plac tricourile personalizate?

4 Comments on "Tricou Printado + o ,,veste bomba”"

  1. Asaftei Simona | 26 aprilie 2020 at 13:22 | Răspunde

    Tricoul este superb ! Eu îți doresc sarcină ușoară și un bebeluș sănătos !Felicitări !!!

  2. Valeria Chertes | 26 aprilie 2020 at 18:20 | Răspunde

    Tricoul este drăguț,îți doresc sarcina ușoară.

  3. Foarte frumos tricoul!! Felicitări!! Sarcină ușoară!😍

  4. Super tricoul, am vazut ca iti poti face si propriul tricou personalizat. Sarcină ușoară!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord