3 produse cu Farmec

In posesia mea au intrat si 3 produse cu Farmec, primite la Danube bloggers meet. O crema hidratanta, o apa micelara si un ruj superb…De Farmec probabil ati mai auzit , este un brand romanesc drag mie, ale caror produse mi s-au potrivit, au preturi bune si care sunt accesibile tuturor.

Din gama Gerovital beauty nu incercasem nici un produs, insa datorita evenimentului am avut aceasta ocazie si am primit chiar trei produse. Au un ambalaj deosebit, sunt usor de folosit si un pret deosebit…

Ruj cremos Gerovital Beauty – am primit nuanta 04 Criminal Lipstick care este un ruj auriu extrem de sidefat. Acesta este cremos, imi place mult si il pot purta atunci cand nu doresc sa ”ies in evidenta” ca si consistenta sunt foarte incantata. Are un ambalaj elegant si un sistem de inchidere magnetic.

Crema hidratanta Gerovital – aceasta crema este destinata tenurilor normale si mixte. Aceasta crema este conceputa pentru mentinerea unui nivel optim de hidratare. Uleiul de masline si Aquaxylul, refac functia de bariera a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apa si la cresterea rezervelor hidrice din derm si epiderm. Aceasta crema se poate folosi zilnic, dimineata.

Apa micelara Gerovital Plant– este foarte buna, curata bine tenul si nu lasa nici o pelicula grasa la suprafata. Imi place chiar si ambalajul, dar si modul de dozare al produsului. Aceasta apa micelara curata bland fata, ochii si buzele prin captarea de catre micele a machiajului, sebumului sau a altor impuritati.  Se aplica pe fata, gat si decolteu.

Are un recipient economic, 400ml si un pret foarte avantajos. Toate produsele din aceasta gama imi plac si sunt super incantata ca le-am incercat.

Eu sper sa va ajute si pe voi aceste produse si sa va doriti sa le folositi daca inca nu le-ati incercat.

Ce alte produse din gama Gerovital Plant ati incercat voi?

3 Comments on "3 produse cu Farmec"

  1. Valeria Chertes | 26 mai 2020 at 23:51 | Răspunde

    Foarte bune produsele de la Farmec.

  2. Super, dar bujorul îmi place foarte mult.

  3. Simona Asaftei | 28 mai 2020 at 14:19 | Răspunde

    Nu-mi aduc aminte să fi încercat ceva din această gamă de produse ,dar cred că sunt minunate din cele citite și auzite despre ele !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord