Comanda Publishing Office

In urma cu cateva zile am primit o comanda de pe Publishing Office, comanda pe care am asteptat-o cu drag. Mai ales ca produsele comandate au fost in special pentru cel mic. In acest magazin online gasiti de toate, in special produse de birotica si papetarie, gasiti peste 5000 de produse in stoc cu livrare rapida.

Eu sunt la prima comanda si sincer va spun, ca tare greu m-am hotarat pana am ales produsele caci voiam mult mai multe, iar eu trebuia sa ma incadrez in 100 lei. Gasiti produse pentru birou cum ar fi bibliorafturi, etichete biblioraft , clasficatoare metalice, file mape, accesorii etc, dar si din sfera produselor de curatenie puteti gasi multe, multe produse.

I-am comandat baiatului creioane colorate, plastilina, acuarele toate de la Primo, un borcanel pentru ustensile dar mai mult l-am folosit la pictat 🙂 , clestisori DIY, 2 pachete de lavete (3X2) si un stergator pentru geamuri cu maner telescopic. Toate produsele au fost puse la treaba, mai ales ca in aceasta perioada am lucrat de acasa si chiar si asa trebuie sa ne gasim de lucru, chiar daca nu primim tema de la gradi.

In acest magazin gasesti exact ceea ce cauti, asa cum am spus si mai sus sunt 5000 de produse. Spre exemplu as mai vrea un marker tabla acesta are in compozitie o cerneala speciala, cu rezistenta sporita impotriva uscarii. Acestea sunt sigure si prietenoase cu mediul inconjurator, fiind in mod activ un sustinator al naturii. Gasiti cele mai scazute preturi, multe culori, pot fi gasite atat la set cat si la bucata.

Produsele comandate au ajuns foarte repede si chiar se merita. Voi tine cont pentru in toamna de acest magazin sa imi fac aprovizionarea cu tot ce imi trebuie. Produsele de papetarie ne sunt utile mereu.

Voi ce magazine online de papetarie mai cunoasteti?

1 Comment on "Comanda Publishing Office"

  1. Valeria Chertes | 22 mai 2020 at 15:06 | Răspunde

    Eu nu am comandat online niciodată.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord