De ce? prima mea carte de intrebari -Libris

La evenimentul Danube, am primit si carti de la diferite edituri. De la Libris, am ales noi cate o carte iar aceasta a fost pentru micutul meu curios, aceasta este ”De ce? prima mea carte de intrebari ”-o carte tare interesanta De la Ioana, care a castigat o tombola mi le-a oferit tot mie pentru pitic, dar oricum o sa aflati si voi recenziile fiecaruia.

Totii parinti cred ca primesc aceasta intrebare, de ce? si trebuie sa raspundem fara dar si poate, in asa fel incat ei sa inteleaga. Uneori ramai surprins de intrebarile care le primesti si ramai ”blocat” incat nu sti ce sa raspunzi. Copii sunt mai inteligenti, generatiile actuale ma refer, caci tehnologia a avansat foarte mult si poate nici tu nu sti in acel moment ce sa faci.

Cartea De ce? ajuta parintii si pot gasi raspunsuri directe, adevarate, fascinante si adecvate varstei copiilor. Peste 300 de ilustratii color sugestive aduc la viata universul copiilor, satisfacandu-le curiozitatea si simtul umorului. In fiecare capitol, intrebarile incurajeaza lectura interactiva si aduc noi cunostinte. Si ce spuneti despre paginile De ce nu? Aceasta carte este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-7 ani, contine 128 pagini si are un pret pana in 50lei.

Este o carte educativa, prin care micutii curiosi au ce invata si mai ales primesc raspuns la intrebarile cu De ce? Cartea poate fi citita atat de fetite cat si de baieti. Iar pe Libris intotdeauna gasiti carti pentru copii interesante, de la varste fragede din care au ce invata.

Diferite curiozitati, lucruri care le vor fi de folos vor afla din aceasta minunanta carte. Eu chiar vi-o recomand cu drag pentru copilasi vostri. Multumim Libris pentru carte.

Voi ce carti mai aveti pentru copilasi?

2 Comments on "De ce? prima mea carte de intrebari -Libris"

  1. Asaftei Simona | 10 mai 2020 at 12:41 | Răspunde

    Foarte frumoasă cartea ,mi-aș fori o asemenea carte pentru fetita mea ! Mulțumim pentru recomandare !

  2. Valeria Chertes | 10 mai 2020 at 18:07 | Răspunde

    Foarte drăguță cartea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord