Drogherie online

Chiar daca e duminica, o zi cam mohorata…si cu o stare cam ciudata, am zis totusi sa scriu acest articol, cu ce produse din gama drogherie mi-am comandat pana acum. Cand imi comand de pe Notino, imi arunc un ochi si prin categoria drogherie, sa vad ce produse mai gasesc sau ce imi face cu ochiul.

Pe Notino gasesti exact ce ai nevoie, toate intr-un singur loc. De la detergenti gel, pudra, capsule, produse de curatenie, produse pentru pielea sensibila, bio, detergenti pentru vase, geamuri, baii, wc etc. Chiar este o idee buna ca putem gasi astfel de produse. Eu mi-am comandat si detergent pudra si capsule, detergent de vase, balsam si pentru ca mai imi ramasese cativa lei mi-am luat si hartie igienica.

Geluri de dus sau produse pentru igiena intima obisnuiesc sa ”controlez” de fiecare data aceste categorii sa vad ce produse sunt noi si ce pot folosi eu in aceasta perioada. Am fost foarte atenta la ce produse am folosit sa nu cumva apoi sa fiu alergica sau cine stie ce…la cea de igiena chiar am mare grija , ca nu e joaca.

Cand trebuie sa plasez o comanda, chiar imi este greu deoarece din atatea produse as vrea o gramada. Insa uneori, incerc sa ma limitez si sa imi cumpar exact ce imi trebuie si sa nu mai iau asa fara rost. Produsele din drogherie chiar imi sunt de folos si vor fi intotdeauna, cat si cele de igiena persoanala.

La prima comanda din drogherie mi-am luat o gramada de produse, imi facusem stocul deoarece toate produsele erau pe terminate, apoi treptat am mai achizitionat cate unul. Chiar mi-au prin bine si ma bucur ca pe Notino pot gasi fel si fel de produse.

Voi stiati ca pe Notino va putetio comanda produse de drogherie? Daca da, ce v-ati comandat pana acum?

1 Comment on "Drogherie online"

  1. Valeria Chertes | 26 mai 2020 at 23:50 | Răspunde

    Știam dar nu am comandat până acum.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord