Idei bine venite – Editura Casa

La Danube bloggers au fost si cateva tombole, norocul de la Editura Casa a venit din partea Ioanei, care ne-a oferit carticelele noua. Daca tot copilasi au lucrat mai mult online in aceasta perioada, in una din zile au avut ca tema ”avioane de hartie” si stiam ca am o carte, asa ca am lucrat de pe ea. Mai multe despre aflati imediat.

Cartile de la Editura Casa sunt foarte creative, poti dezvolta o ”afacere” daca iti place ceea ce faci. Spre exemplu cu pasta polimera poti modela multe lucruri, multe bijuterii. Sau pentru cei care sunt mai creativi si le plac sa lucreze cu betonul, pot confectiona diferite decoratiuni, cioplitul in lemn pentru copii si multe alte carticele din care aveti ce invata.

Carti Editura Casa

Accesorii mignone din pasta polimer – cartea cuprinde o selectie de accesorii confectionate din pasta de modelat Fimo cu uscare la cuptor.  Pasta Fimo seamana foarte mult cu plastilina copilariei noastre, doar ca este putin mai usor de modelat si nu este la fel de sfaramicioasa. Este, de fapt, un clei polimeric, disponibil in orice culoare. Figurinele marunte – ce reprezinta animale, fructe, prajituri – pot fi utilizate ca cercei, medalioane, bratari, inele sau ornamente pentru telefoane mobile. Varietatea bijuteriilor selectate le va permite chiar si celor mai pretentiosi sa isi gaseasca modele pe plac.

Aceste carticele pot spune ni s-au potrivit de minune, deoarece am si eu un mic ”astronaut” si  viseaza inca de pe acum sa devina pilot, capitan de nava, medic, sau ca sportivi celebri, dar cati dintre ei nu si-au imaginat ca vor deveni astronauti, conducand nave spatiale spre statii spatiale indepartate?

Din cartea ” Ce face un astronuat’‘ micuti vor primi raspunsuri la intrebarile lor si vor descoperi mult mai multe lucruri decat si-ar fi imaginat.

Cartea ”Avioane de hartie’‘ – urmareste dezvoltarea aptitudinilor manuale ale copiilor, sugerandu-le o activitate extrem de interesanta si distractiva., cea de a confectiona avioane de hartie. Cartea este recomandata gradinitelor si scolilor pentru dezoltarea aptitudinilor manuale ale copiilor pe de o parte, iar pe de alta parte fiind o activitate extrem de distractiva, se pot organiza chiar si concursuri, campionate de viteza sau de zbor acrobatic.

Voi ce carti mai aveti de la Editura Casa?

Be the first to comment on "Idei bine venite – Editura Casa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord