Folie protectie Smart Protection

Nu prea i-am acordat mare atentie telefonului , cu toate ca acesta are un rol important in viata noastra de zi cu zi. Il lasa acolo unde imi vine (mai ales daca nu am buzunare), i l-am dat copilului la mai scapat din mana, la mai zgariat si in alte cazuri sa se sparga display-ul. Am avut si astfel de telefoane si cu toate acestea nu m-am invatat minte.

Nu am investit pana acum sume fabuloase in astfel de gadgeturi, pentru ca stiu ca moda se schimba de la an la an. Eu am un telefon cu care sa imi fac treaba si sa imi permita sa fac poze clare si care sa stocheze cat mai multe. Pentru ca un telefon sa fie protejat avem nevoie de o folie de protectie de calitate foarte buna dar si de o husa de telefon (o sa vorbim in alt articol). Aceasta folie a fost primita in cadrul evenimentului Danube.

Folie protectie Smart Protection

Pentru aplicarea foliei de protectie am apelat intotdeauna la cineva care se pricepe, insa de data aceasta a trebuit sa indeplinesc eu aceasta ”misiune”. Nu am telefon sofisticat, Samsung A20e care isi face treaba, nu am de gand sa-l schimb prea curand. Dar am fost nevoita sa schimb folia.

Folia de protectie vine insotita pe langa cele necesare aplicarii sale si de instructiuni de utilizare, totul a decurs destul de simplu si rapid. Nici nu credeam ca ma voi descurca.

Pachetul contine:

  • folie de protectie;
  • microfibra;
  • card de instalare;
  • smartspray;
  • instructiuni de aplicare.

Pretul unei astfel de folii este foarte bun, doar 52 de lei. Mie mi se pare o alegere super buna si ma bucur ca i-am descoperit. Este usor de instalat si se potriveste perfect.

 Smart Protection este un magazin online care ofera cele mai bune folii de protectie pentru orice model de telefon. Daca telefonul tau nu se gaseste in modelele de folii disponibile de pe site nu e nicio problema! Smart Protection poate crea folii de protectie pe comanda pentru modelele noi sau inexistente pe site. 

Voi acordati mare atentie telofonului? Ce folii folositi?

Be the first to comment on "Folie protectie Smart Protection"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord