Gama Lifting Vegetal Yves Rocher

La Danube bloggers, am primit multe produse spre exemplu aceasta gama Lifting Vegetal de la Yves Rocher care previne și ”trateaza” ridurilor. Faptul ca toate produsele sunt din ingrediente naturale, atent alese, ma face sa le aleg mereu, spre exemplu imi plac mult gelurile de dus si cremele de corp. Cu toate acestea au produse foarte bune si merita incercate.

Gama Lifting Vegetal este recomandata pentru tenul matur peste 40 de ani, iar acest lucru ma facut sa le ofer unei persoane care le merita cu adevarat si are grija de tenul ei. Eu inca nu am folosit astfel de produse si sunt ferm convinsa ca acestea nu au dat gres. Dar totusi as vrea sa va spun cate ceva de fiecare produs.

Liftig Vegetal Yves Rocher

Gama Lifting Vegetal are peste 95% ingrediente de origine naturala, uleiuri vegetale, iar ambalajele sunt realizate din materiale reciclate.  Pachetul Yves Rocher contine crema de zi, de ochi si serumul cu efect de remodelare. Toate au la baza efectele plantei Ajuga reptans, care are o concentratie inedita de colagen vegetal.

Serul trebuie folosit inainte de crema. E un produs spornic, acesta intra rapid in piele si nu o lasa lipicioasa.

Fiind o persoana foarte activa, care nu prea se odihneste cat trebuie cearcanele si-au facut aparitia, insa cu crema cu efect de lifting din aceasta gama cearcanele s-au redus, iar pielea din jurul ochilor pare mai luminoasa. Recipientul are 14ml de produs si ii va ajunge o perioada buna de timp, caci e nevoie de o cantitate infima.Crema de zi promite ca dupa 30 zile ridurile sunt reduse.

Apreciez aceasta gama deoarece putem arata wow la orice varsta. Rezultatele sunt pe masura, asa ca trebuie neaparat sa o incercati daca au trecut cativa ani peste tenul vostru si doriti sa va recapatati forma.

Ce produse antirid folositi?

3 Comments on "Gama Lifting Vegetal Yves Rocher"

  1. Cereces Loredana | 17 mai 2020 at 08:57 | Răspunde

    Imi plac foarte mult produsele de la Yves Rocher!Aceasta gama inca nu am incercat.o!Stiu ca e mai noua dar cred ca am so incerc pe viitor!Am incredere in ea!

  2. Asaftei Simona | 17 mai 2020 at 09:28 | Răspunde

    Au produse minunate ,din câte am incercat de la ei mi-a plăcut !

  3. Valeria Chertes | 18 mai 2020 at 00:40 | Răspunde

    Îmi plac foarte mult produsele Yves Rocher.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord