Gustari Nestle

Nestle este o firma foarte cunoscuta, pentru gama de produse care o detin.Consum produsele lor ori de cate ori am ocazia si mai ales cand am pofta de ceva bun. La intalnirea cu fetele din luna martie, sponsor a fost si Nestle cu aceste bunatati, iar unele chiar au fost complet noi despre care o sa va vorbesc azi.

Ce produse Nestle am savurat

Joe Peanut Dreams este o napolitana excelenta si foarte apetisanta. E o napolitana crocanta si cu suficienta crema cat sa dea un gust placut. Are bucati de alune pe partea superioara care o face sa fie crocanta.

Lion 2 GO  a fost mult mai buna decat napolitana Joe. E un baton cu o combinatie interesanta de arahide, stafide, bucati de ciocolata si orez expandat, totul amestecat cu muult caramel. Mi-a placut ca nu a fost excesiv de dulce si chiar am savurat-o din prima clipa(de aceia a ramas si nepozata 🙁 )

Baton Fitness choco banana stiam aceste batoane de la magazin, sunt foarte bune si sunt exact pe gustul meu. A fost bucurie atunci cand le-am gasit in punguta.

Nestle dessert a scos o ciocolata cu 52% cacao care este foarte buna pentru dulciuri. E o ciocolata neagra care merge la diferite prajituri. Eu nu prea am mai prajiturit in ultima perioada insa a fost consumata asa…:)

  After Eight e o ciocolata fina si e potrivita pentru persoanele care vor sa incerce ceva diferit. Cutia contine bucatele mici de ciocolata neagra cu crema fondant cu aroma de menta care sunt invelite individual. De fiecare data cand voiam ceva dulce imi luam o bucatica de ciocolata din aceasta…

Nescafe Gold multe persoane care ma cunosc stiu ca eu nu consum nici un fel de cafea, nici macar nes. Dar acesta are un gust deosebit, doar am gustat, restul a fost oferita unei persoane caruia ii place. Cafeaua solubila se freaca cu o lingurita de zahar peste care se adauga apa fiarta, dar si ceva lapte. 

Ati incercat vreun produs din acesta? Care e preferatul vostru?

Be the first to comment on "Gustari Nestle"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord