Asevi gerpostar plus dezinfectantul ideal

De cand cu aceasta pandemie, auzim foarte des cuvantul dezinfectare. Cu totii am inceput sa fim mai atenti la acest aspect. Au aparut multe produse, unele exagerat de scumpe, cu care sa ne dezinfectam mainile (desi apa si sapunul fac asta foarte bine). Am primit spre testare dezinfectantul gerpostar, care l-am si pus la treaba.

Da, există bacterii si germeni in locurile cele mai neașteptate in casa pe care o consideram curata. Una dintre greselile frecvente pe care multi dintre noi o facem este aceea de a curata pardoselile, însă nu și de a le dezinfecta. Atenție: cele două activități nu sunt sinonime! Așa că iată un ghid simplu care include pașii corecți pentru o igienizare corespunzătoare:


Curata si aspira

Indiferent că suprafața pe care o cureți este parchet sau gresie, mai întâi trebuie să fie aspirată sau măturată. Mopul nu este eficient în îndepărtarea prafului și a diverselor particule căzute pe podea. Dacă te apuci direct de ștersul pardoselii, vei reuși doar să le muţi dintr-o parte în alta. Mai mult decât atât, daca acestea nu sunt curățate anterior, pot zgâria suprafețele în momentul în care folosim mopul.

Foloseste apa calda

Apa rece sau chiar cea la temperatura camerei nu permite o dizolvare la fel de bună a produsului de curățat cum o face apa caldă. Dacă ne dorim ca o soluție să acționeze la capacitate maximă, atunci în găleata de mop trebuie să folosim apă ușor încălzită. Acest lucru ne va ajuta și să îndepărtăm mai usor petele de murdărie.


Schimba des apa din galeata de mop

Oricât de des am curăţa podelele din casă, zonele prin care circulăm zilnic se murdăresc ușor. Atunci când dam cu mopul, soluția pe care o folosim pentru a face curățenie își poate pierde vizibil din limpezime. De îndată ce vedem că apa devine închisă la culoare, trebuie să o schimbăm. În caz contrar, spălarea podelelor nu va fi deloc eficienta, iar nu doar mizeria, ci și bacteriile vor rămâne impregnate în pardoseală.

Lasa podeaua sa se usuce singura

Cel mai indicat, după ce ștergem cu mopul, este să deschidem ferestrele și să lăsăm suprafețele să se usuce natural. Dacă încercăm noi să grăbim procesul și să uscăm podeaua cu prosoape de hârtie sau textile, nu permitem soluțiilor să acționeze eficient.

Alege solutiile de curatat care si dezinfecteaza

Ultimul, dar deloc cel din urmă punct – produsele de curățenie. Poate cea mai importantă alegere pe care o ai de făcut este soluția de curățat și igienizat. Atenție, amestecurile făcute în casă, din ingrediente precum oțet, bicarbonat, lămâie nu au și capacitatea de a dezinfecta. Așa că de ce să nu alegi un produs profesional la îndemană și avantajos? Pentru a nu fi nevoie să faci două operațiuni – întăi să cureți și apoi să dezinfectezi -, adică să cumperi două produse distincte, mai bine alege unul care le face pe ambele. De exemplu, soluția de curățat și dezinfectat suprafețe Gerpostar Plus (1L) întrunește toate aceste condiții, combinând o maximă putere de curățare cu eficienţa bactericidă, fungicidă și virucidă şi cu cea de eliminare a 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci. Soluția curăţă și dezinfectează orice tip de suprafețe: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duş, interior/exterior electrocasnice, jucării bebeluși, accesorii animale de companie, coșuri și pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli. Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continua să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de 2 ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni. 

Curățarea și dezinfectarea podelelor nu trebuie să fie un proces dificil care să iți consume mult timp, ci unul eficient.

 Precizez ca la finalul acestei luni lanseaza si magazinul online asevi.ro, de pe care oricine isi va putea face achizitiile. Va fi singurul loc in care absolut toate produsele din gama vor fi disponibile 😉

1 Comment on "Asevi gerpostar plus dezinfectantul ideal"

  1. Valeria Chertes | 28 iunie 2020 at 17:21 | Răspunde

    Îmi plac produsele Asevi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord