Cat de eficiente sunt produsele Perspirex?

Nu sunt la prima testare a acestor produse, insa am ramas placut surprinsa ca te pot proteja de transpiratie si mirosuri neplacute timp de 3-5 zile. Ei bine, recent, au ajuns si la mine aceste produse datorita evenimentului de bloggerite, de la Galati.

Sincer, nu ma confrunt cu transpiratia excesiva, nu am o problema, insa folosesc tot timpul antiperspirante dupa fiecare dus si nu inainte. Trebuie folosita apa si sapunul, nu deo si gata…

Produsele Perspirex sunt fabricate in Danemarca si contin formule unice si patentate care le ofera eficienta si ajuta la protejarea pielii, minimizand iritatiile. Astfel, daca este folosit conform instructiunilor, Perspirex nu ar trebui sa cauzeze niciun fel de discomfort. De asemenea, antiperspirantele nu au parfum, ceea ce le face potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Produsul se aplica seara pe pielea curata, complet uscata si neiritata.  Perspirex vin sub forma de roll on si acestea se aplica pe pielea perfect uscata. Perspirex se aplica inainte de culcare, pentru ca glandele sudoripare nu sunt atat de active noaptea. Dimineata se spala zona axilei cu apa si sapun, iar produsul nu trebuie reaplicat pentru ca isi pastreaza eficienta chiar si dupa baie/dus.

Am primit la eveniment doua variante Perspirex Strong si Original.

Perspirex Original

Controleaza transpiratia si tine la distanta mirasol neplacut. Acest produs este eficient timp de 3-5 zile, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne spalam. Adica o aplicare tine 5 zile.

Perspirex Strong

Acest produs a fost creat special pentru persoanele cu probleme severe ale transpiratiei. Cu ajutorul lui reusiti sa va mentineti fresh si sa tineti mirosurile la distanta.Asa cum am mentionat si mai sus, produsul se aplica seara, se clateste dimineata si eficienta acestuia este timp de 5 zile chiar daca in tot acest timp ne spalam.

Voi folositi produsele celor de la Perspirex? Ce parere aveti de aceste produse?

1 Comment on "Cat de eficiente sunt produsele Perspirex?"

  1. Valeria Chertes | 23 iunie 2020 at 20:01 | Răspunde

    Sunt produse foarte bune,eu acum folosesc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord