Ce trebuie sa ai in vedere pentru a-ti vinde vila inaintea vecinului?

In multe cazuri, pe aceeasi strada sunt puse la vanzare mai multe locuinte. Asta inseamna ca pentru a fi tu primul care reuseste sa isi vanda vila trebuie sa faci ceva diferit decat ceilalti vecini ai tai. Trebuie sa dezvolti un plan bun pentru a te evidentia fata de vecini si pentru a incheia cu succes vanzarea. In momentul conceperii acestui plan trebuie sa ai in vedere urmatoarele lucruri: pretul, timpul disponibil pentru vanzare, renovarile, planul de promovare si marketing si vizitele la proprietate.

In cazul in care apelezi la o agentie imobiliara care se ocupa de vanzari vile Ploiesti, aceasta te va ajuta si va face atat planul de promovare, cat si vizitele la proprietate in locul tau.

1. Stabileste un pret de vanzare cat se poate de corect si de obiectiv

Factorul determinant pentru incheierea tranzactiei este de cele mai mult ori pretul. In ceea ce priveste stabilirea pretului exista mai multi factori care il determina. Pe langa piata, trebuie sa tii cont de caracteristicile proprietatii, locatia, starea actuala a casei si sentimentul pe care il emana.

Este important sa pui proprietatea la vanzare cu un pret corect si cat mai obiectiv. In cazul in care alegi sa pui vila la vanzare cu un pret mult mai mare decat pretul real al acesteia, sansele ca locuinta ta sa iasa in evidenta sunt mult mai mici. Pentru a face o evaluare corecta apeleaza cu incredere la specialisti din cadrul unei agentii imobiliare.

2. Pregateste vila pentru vanzare

Inainte sa pui vila pe site-uri de profil este important sa analizezi calitatile si defectele acesteia. Trebuie sa te asiguri ca aspectul casei este pregatit sa primeasca vizitatori si sa le ofere acestora ceea ce isi doresc.

In cazul in care casa necesita renovari si ai posibilitatea sa faci aceste mici modificari, nu ezita sa o faci. Cu cat aspectul casei va fi mai placut, cu atat sunt mai mari sansele de vanzare. Prezentarea este cheia cand vine vorba de vanzare, ceea ce inseamna ca trebuie sa incerci sa te asiguri ca potentialul cumparator se poate vedea locuind acolo.

3. Stabileste un termen pe care vrei sa il acorzi vanzarii

La fel ca si pretul factorul de timp este si el important in ceea ce priveste succesul vanzarii unei case. In cazul in care te grabesti sa vinzi casa, este logica ajustarea pretului inca de la inceput. Daca nu, este indicat sa stabilestii o perioada de timp in care sa reajustezi pretul.

4. Promovarea si vizitarea vilei in timpul vanzarii

Desi sunt mai multe posibilitati de promovare in ceea ce priveste vanzarea unei locuinte, internetul este unul dintre cele mai sigure si mai puternice canale de promovare. Adaugarea unui anunt pe portalurile imobiliare si pe retelele de socializare are un impact major in termenul de vanzare al imobilului. Este insa esential sa faci o descriere detaliata a casei si sa adaugi o multime de fotografii de buna calitate.

Cand vine vorba despre vizitarea casei, o agentie imobiliara care se ocupa de vanzari vile Ploiesti te va scuti de o multime de drumuri alaturi de posibili cumparatori. Tot ce trebuie sa faci tu este sa te asiguri ca locuinta arata impecabil, este aerisita, luminoasa si primitoare.

Be the first to comment on "Ce trebuie sa ai in vedere pentru a-ti vinde vila inaintea vecinului?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord