Despre cea de-a doua sarcina + comanda Femmeluxe

Prima sarcina a fost la 24 de ani si nici macar nu am simtit-o. A fost o sarcina foarte usoara, fara restrictii insa am ascultat intotdeauna de sfatul ginecologului. Toate analizele au fost la zi si imi aduc aminte ca mi-a fost rau de 2-3 ori si atunci din cauza alimentatiei. Nasterea a fost una foarte usoara si acest lucru mi-a dat curaj sa-mi doresc inca un bebe.

Pe cand in cea de-a doua sarcina e cu totul altfel. Daca in primul trimestru de sarcina nu am avut nimic (nu greata, stari de voma sau pofte), cel de-al doilea mi se pare un pic mai greu…am inceput cu dureri de spate, dureri de burta si tensiune. Momentan am concediu medical, dar tot nu am stare…mai merg pe la colege. Am 24 de saptamani de sarcina si ma rog ca totul sa decurga bine(nu vreau sa ajung prin spital sau cine stie ce…).

Despre comanda Femmeluxe

Am pozat acum cateva zile tricoul primit de la Femmeluxe, in comanda au mai fost doua compleuri frumoase pentru nepoata mea. Ce pot spune e un tricou tare fain, primul de acest fel in garderoba mea insa nu si ultimul.

E dintr-un material placut la atingere si se poate purta in diferite combinatii. Eu l-am purtat atat cu pantaloni scurti, cat si cu fusta. Pe site sunt mai multe culori si modele de t-shirt.

Doua compleuri diferite si-a ales nepoata. Se pot purta in serile mai racoroase sau de ce nu atunci ca mergi la munte, prin casa sau oriunde doresti. Loungewear negru cu crop top scurt, potrivit pentru un corp ca al ei. E dintr-un material usor elastic, iar marimea S/M se aseaza perfect.

Acest joggers ales de domnisoara e un albastru mai inchis, un material foarte placut la atingere si chiar se simte bine cu el. E foarte incantata de produsele primite si comandate.

Voi cum v-ati simtit in cea de-a doua sarcina? Pe Femmeluxe ce ati mai comandat?

1 Comment on "Despre cea de-a doua sarcina + comanda Femmeluxe"

  1. Valeria Chertes | 3 iulie 2020 at 17:18 | Răspunde

    Sarcina ușoară!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord