Gama Be Fit by Farmasi

Tot auzisem de produsele Farmasi, in stanga si in dreapta dar nu imi cumparasem nici un produs pana in momentul in care am primit la intalnirea bloggeritelor de la Galati, in luna martie. A fost o punguta cu de toate despre care o sa vorbesc in urmatoarele randuri.

Gama Be Fit Farmasi

Gama Be Fit este destinata persoanelor active si pline de energie. Produsele acestea au rolul de a se fixa foarte bine pe ten si de a rezista intrega zi la transpiratie si transfer.

Produsele Farmasi pot fi comandate din catalog, de la reprezentanti prin care acestia beneficiaza de comisioane in functie de valoarea comenzii. Daca doriti un business part time ca acesta, puteti sa contactati reprezentantul sau sa le dati un mesaj direct celor de la Farmasi.

Parfumul Ruya – mi-a placut din prima clipa. Cu toate ca nu sunt eu cu parfumurile dulci, acesta mi-a placut. Ca note de mijloc iasomia și tuberoza, iar baza este din boabe de cacao si Tonka. Persista foarte mult timp si pretul este bun.

Mascara transparenta – pentru sprancene Be Fit este un produs care seamana cu un fel de fixativ de sprancene.

Rimel rezistent la apa – eficient impotriva apei si a transpiratiei.  Ofera alungire si volum.

Spray pentru fixarea machiajului – am mai folosit un produs de acest gen, dar de aceasta ma declar multumita. Nu schimba cu nimic textura machiajului.

Crema corectoare – am primit in 2 nuante: Light si Medium.  Se uniformizeaza usor pe ten si lasa un finish neted. Ofera tenului un aspect natural. Crema corectoare de la Farmasi este o alegere perfecta.

Ma declar incantata de aceste produse si ma bucur ca am descoperit gama Be Fit. Aceste produse sunt potrivite pentru persoanele active sau pentru zilele calduroase de vara.

Va plac produsele Farmasi? Ati incercat vreun produs din gama Be Fit?

1 Comment on "Gama Be Fit by Farmasi"

  1. Valeria Chertes | 12 iunie 2020 at 22:55 | Răspunde

    Nu am încercat nici un produs dar mi se par foarte interesante.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord