Produse Loncolor- par vopsit

Nu stiu daca mai sunt persoane care nu se vopsesc, poate ca e un lucru bun ca nu mi-am ”stricat” parul, dar pe de o parte as vrea sa incerc. Produsele Loncolor, primite la Danube bloggers sunt special pentru parul vopsit si despre acestea o sa vorbesc in acest articol.

La Danube bloggers, Loncolor ne-a oferit un beauty bag generos fiecare fata a avut ocazia sa isi aleaga doua cutii de vopsea pe care urma sa o testeze, un sampon, un ulei si o masca pentru parul vopsit. De produsele Loncolor cred ca a auzit majoritatea dintre noi mai ales daca obisnuiesc sa foloseasca astfel de produse.

Cele doua cutii de vopsea (un castaniu aluna si un caramel) au fost folosite de catre cumnata mea. Ea obisnuind sa se vopseasa regulat, a picat numai bine si le folosit cu drag si pe acestea.

Masca pentru par vopsit – ofera o ingrijire durabila, in profunzimea parului vopsit , mentine intensitatea culorii si protejeaza impotriva factorilor externi. Se aplica o data pe saptamana, dupa spalare, pe parul umed cu masaj usor. Se lasa sa actioneze 1-5 minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Uleiul pentru par vopsit – hraneste parul si il protejeaza de factorii externi, fara a lasa o senzatie lipiciosa sau uleioasa, avand grija ca nuanta ta preferata sa isi pastreze stralucirea un timp indelungat. Uleiul ingrijeste parul vopsit in pronfunzime, are efect anti frizz. Se aplica pe parul umed, nu se clateste.

Samponul pentru par vopsit – se aplica pe parul umed, se maseaza cu blandete pe pielea capului si pe toata lungimea parului, apoi clatiti cu apa din abundenta. Curata delicat, oferind o ingrijire optima parului vopsit. Utilizat impreună cu balsamul/masca din gama Loncolor Expert, pentru par vopsit parul devine matasos si usor de coafat.

Ce produse Loncolor ati folosit, in afara de cele mentionate de mine?

2 Comments on "Produse Loncolor- par vopsit"

  1. Simona Asaftei | 6 iunie 2020 at 14:45 | Răspunde

    De la Loncolor am folosit doar șamponul și balsamul ,în rest nimic ! Au produse bune !

  2. Valeria Chertes | 6 iunie 2020 at 17:03 | Răspunde

    Și eu am vopsea de la Loncolor ,trebuie să mă vopsesc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord