Smyk- jucarii pentru copii

La evenimentul din luna martie, am primit si o punguta special pentru copil.Chiar a fost o bucurie sa vad un plus de marime medie in punguta pentru noi. Smyk ne-a fost prieten si i-a bucurat pe cei mici asa cum au stiut mai bine.

Jucariile au un rol in viata copiilor, iar fiecare parinte ii cumpara dupa posibilitati si asa cum considera. Chiar daca e baiat are o gramada de plusuri, se joaca cu ei, ii alinieaza, sunt pe categori de la mai mari la mai mici si forme, iar cand l-a vazut si pe aceasta de la Smyk , a fost o mare bucurie.

Despre Smyk nu stiam mare lucru nici eu, dar m-am bucurat la fel de mult ca si el. SMYK All for kids reprezinta un lant international, specializat in comercializarea de imbracaminte,  incaltaminte, jucarii, articole de puericultura si accesorii pentru copii de la nastere pana la varsta de 14 ani si toate acestea „sub un singur acoperis”. Acest magazin se gaseste in 4 tari si in 10 locatii din tara.

Pe langa acest plus, care o buna perioada de timp nu s-a desparitit de el, dormea noaptea cu el si nu lasa pe nimeni sa il ia, a mai primit un set de cristale. Sincer setul de cristale nu l-am folosit de la inceput, acum ceva timp am ”experimentat”, insa nu ne-a reusit.

Cu toate ca am avut si manualul de utilizare, dar ma gandesc ca am gresit undeva si de aceia si rezultatul a fost unul negativ. Probabil, ca am adaugat prea multa apa, dar pentru un singur lucru ma bucur caci baiatul a fost super incantat si s-a jucat cu ele. A amestecat cristalele intre ele, s-a jucat cu acele pietricele. A fost o incantare.

Voi stiati de acest magazin Smyk? Acestea se gasesc in interiorul mall-urilor care momentan sunt inchise.

1 Comment on "Smyk- jucarii pentru copii"

  1. Valeria Chertes | 13 iunie 2020 at 20:59 | Răspunde

    Foarte drăguț ursulețul.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord