Testare produse Wibo

Acest articol trebuia sa-l finalizez cu cateva zile in urma, dar azi nu a mai avut scapare. Uneori imi place sa testez produse despre care nu stiu nimic si uite asa incepi sa le adori si sa le folosesti cat mai des. Ca in cazul acestor produse, care au fost primite in luna martie la evenimentul pentru bloggeri, iar dorinta mea de a le folosi a fost si mai mare.

Testare produse Wibo

Cosmeticele Wibo pot fi gasite pe Valentino Cosmetics. In pachet au fost trei produse si trebuie sa recunosc ca luciul de buze cu efect de marire a fost o noutate si am fost atrasa de el. A mai avut un burete pentru machiaj si o oja nude.

Asa cum am specificat, luciul de buze cu efect de marire a fost o noutate si chiar am fost curioasa de el. Are o nuanta de un roz aprins, dar o data aplicat pe buze este o nuanta naturala cu usoare irizatii si care in cateva secunde simti usoare piscaturi la nivelul buzelor.  Este o nuanta purtabila, insa este neplacut din punctul meu de vedere sa porti un luciu ”sub masca”.

Lacul de unghii Wibo, in nuanta nude are o formula inovatoare pentru crearea unei manichiuri perfecte dintr-un singur strat. Are o pensula special gandita dupa forma unghiei si se usuca rapid.

Buretele de machiaj Wibo are forma ideala pentru crearea unui machiaj natural si de durata. Este ideal in conturarea fetei, garanteaza o aplicare uniforma si in zonele mai greu accesibile precum zona ochilor si in jurul nasului. Utilizare: imbibati in prealabil buretele in apa si aplicati cu ajutorul ei primerul.

In concluzie fiecare din aceste produse au fost testate si mi-am impartasit parerea despre ele.

Ati mai folosit cosmetice Wibo pana acum? Ce parere aveti de aceste produse? Care va atrage cel mai mult?

1 Comment on "Testare produse Wibo"

  1. Valeria Chertes | 14 iunie 2020 at 13:51 | Răspunde

    Nu am avut până acum produse de la ei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord