Colectia de balsam Sano Maxima Perfume Collection

Am primit de la Sano un colet parfumat.Pe langa cele trei produse(odorizant camera, balsam si detergent lichid) am primit si o provocare. Trebuie sa va spun cum un capacel din Sano Maxima Perfume Collection ma duce intr-o lume magica, plina de amintiri de neuitat.

Sloganul „Intră în lumea magică a parfumurilor!” este invitația adresată
consumatorilor să exploreze cele 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection: Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase; Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară; Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții; Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe și Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Pentru mine produsele Sano sunt foarte bune si chiar merita sa le cumparam. Am mai primit produse Sano, randul trecut am avut spre testare varianta pentru copii Baby, insa varianta Spring Flower imi place foarte mult.

Balsamul de rufe este foarte concentrat, cu un parfum intens, delicat si extrem de placut. Nici odorizantul de camera nu este mai prejos un singur puf este suficient pentru a reimprospata camera. Asadar, odorizantul este spornic si usor de pulverizat, datorita recipientului practic.

Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Metro, Cora, Selgros și Mega Image,DM, in magazinele traditionale cu produse de curatenie, dar si online.
In România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, gel și balsamuri de rufe, insecticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Parte din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, sunt Si brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Ati incercat colectia de balsam Sano Maxima Perfume Collection?

Be the first to comment on "Colectia de balsam Sano Maxima Perfume Collection"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord