Cosmetice pentru pielea cu imperfectiuni

Piele cu imperfectiuni sau cu probleme? Oare cine nu se confrunta cu aceasta problema… Poate este ceva temporar sau poate e un tratament care dureaza si se asteapta in rezultate. Spre exemplu eu in acest moment ma ”confrunt” cu multe pete urate sa zic asa, pe picioare din cauza tantarilor si orice folosesc nu da semne sa imi treaca…

Din totdeauna stiu ca am avut aceasta problema a tantarilor, dar…e ceva urat si inestetic. Oricum sunt fel si fel de cosmetice pentru pielea cu imperfectiuni si sper sa aiba o rezolvare.

Produse pentru pielea cu imperfectiuni

Stiti ca va spuneam in urma cu ceva timp, ca am folosit un gel Bioderma pentru dermatita atopica? Nu stiam ce produse sa mai achizitionez pe langa Bioderma si Ziaja care mi-au fost la indemana oricand si dupa doua luni aprox sa spun asa, ia trecut acea iritatie de pe fata copilului.

Gelul de dus Atoderm Intensive – este un produs de curatare, bland, fara parfum, destinat pielii uscate, foarte uscate si atopice. Lista de ingrediente este una curata. Produsul vine ambalat intr-un flacon cu pompita, care este foarte utila, iar textura este una normala de gel de dus, poate putin mai lichida.  Folosindu-l zilnic chiar a dat rezultate.

Daca tot suntem la capitolul piele cu imperfectiuni, atunci trebuie sa va spun un pic si despre crema pentru puncte negre care am achizitionat.o acum ceva timp.

Gelul 3in1 Garnier Pure Active Intensive Charcoal – e un produs de curatare zilnic multifunctional, care poate fi folosit drept gel de curatare, exfoliant sau masca. E un produs ieftin ce isi merita bani. Folosit corespunzator am observat o reducere a punctelor negre din zona nasului si a barbiei, iar acest lucru ma bucura tare . Produsul vine in gramaj de 150ml si este foarte spornic.

Voi ce probleme aveti? Va confruntati cu dermatita, puncte negre sau cearcane?

1 Comment on "Cosmetice pentru pielea cu imperfectiuni"

  1. Valeria Chertes | 12 august 2020 at 01:11 | Răspunde

    Mulțumim pentru recomandări!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord