Scaun auto cu isofix KidsCare

De mult timp aveam in plan sa cumparam un scaun auto copilului, insa cu ajutorul celor de la KidsCare dorinta s-a indeplinit. Am primit in momentul cel mai potrivit si exact cand aveam nevoie. Il poate folosi atat Claudiu, cat si bebe (care se va naste peste cateva saptamani).

Scaunul auto copii nu e un moft. E obligatoriu de la nastere pana la 12 ani. In cazul unui accident minor, un copil neprotejat de hamurile scaunului de masina va fi aruncat din scaun in interiorul masinii, lovindu-se de scaune, geamuri sau bord, ranindu-i pe altii si pe el insusi. De asemenea, in cazul unui impact puternic, poate iesi printr-unul dintre geamuri. Cel mai sigur mod in care copiii pot calatori in masina este, scaunul auto.

Scaun auto cu isofix KidsCare

Scaunul auto Georgia cu Isofix poate fi utilizat o perioada indelungata de timp, fiind recomandat pentru copii cu greutatea intre 9-36 kg (1 an-11 ani). Usor de instalat in masina cu sau fara isofix, numai cu fata la directia de mers . Scaunul beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare aplicata pe scaun.

Grupa 1, 9 – 18kg, scaunul auto se instaleaza in sistemul Isofix al masinii dar si cu centura de siguranta a autovehiculului, apoi se asigura copilul cu centura de siguranta a scaunului. In aceasta grupa scaunul se foloseste de la aproximativ 1 an pana la aproximativ 4 ani.

Grupa 2-3, 15 – 36kg, incepand de la varsta de 4 ani nu se mai utilizeaza centurile de siguranta ale scaunului. Copilul va fi prins in scaunul auto cu centura autovehiculului. In aceasta grupa scaunul se foloseste de la aproximativ 4 ani pana la aproximativ 11 ani.

Caracteristici scaun auto

 • Sistemul Isofix rigid ofera siguranta sporita si inlatura riscul unei montari incorecte.
 • Scaunul auto Georgia cu Isofix dispune de centura de ancorare superioara (Top Tether)
 • Centurile scaunului au sistem de prindere in 5 puncte.
 • Spatar reglabil in 4 pozitii, de la pozitia de drum pana la cea de somn. Sistemul de reglare este foarte usor accesibil, si fara a deranja copilul.
 • Reglabil pe inaltime, tetiera are 4 pozitii de reglare.
 • Prezinta centuri reglabile pe inaltime.
 • Design modern si ergonomic.
 • Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta in Isofixul-ul masinii.
 • Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire. Husa este detasabila si se poate curata.

Voi ce scaune auto rear facing aveti?

p.s voi reveni cu poza cand il atasez la masina 🙂

2 Comments on "Scaun auto cu isofix KidsCare"

 1. Valeria Chertes | 28 august 2020 at 16:58 | Răspunde

  Este foarte util un astfel de scaun.

 2. Un scaun foarte bun. Multumesc mult pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord