8 produse Asevi ce nu ar trebui sa va lipseasca din casa

Am descoperit produsele Asevi acum cativa ani, iar de atunci nu imi lipsesc, am primit produse noi, am recumparat altele care mi-au placut si care merita atentia mea. Ceea ce as vrea sa va spun este ca  Asevi are un site propriu și produsele lor pot fi cumparate de pe www.asevi.ro, iar folosind codul VYO19 beneficiati de o reducere de 15% . In articolul de astazi o sa va prezint 8 produse ce nu ar trebui sa va lipseasca din casa.

8 produse Asevi ce nu ar trebui sa va lipseasca din casa

  1. Balsamul de rufe concentrat Puro Frescor are un miros placut. E un produs concentrat, e spornic, reduce aparitia cutelor si te bucuri de o aroma proaspata pe parcursul intregii zile.
  2. Solutia pentru pete este pur si simplu senzationala. Asa cum am specificat tricourile, bluzele baiatului imi dau mari batai de cap iar cu aceasta solutie chiar am reusit. E un produs nou lansat in gama lor asa ca daca nu l-ati incercat ar trebui.
  3. Detergentul lichid Asevi Max Actif se poate folosi pe orice tip de tesaturi (albe sau colorate), elimina mirosurile neplacute si are o formula concentrata.
  4. Degresantul Asevi este un produs foarte bun si util care nu ar trebui sa va lipseasca. Degreseaza bine si foarte repede, e un produs spornic. Nu miroase urat si nu ataca pielea mainilor.
  5. Solutia de geamuri imi place ca, curata perfect si da stralucire geamurilor, oglinzilor, parbrizelor.  Curata, fara urme si cu efect antiaburire, pentru ca stralucirea sa dureze cat mai mult.
  6. Dezinfectantul multisuprafete – e produsul care nu imi lipseste din casa de cand l-am descoperit. Imi place ca pot dezinfecta diverse locuri si produse si ca are un miros placut.
  7. Detergent pardoseli Mio – un produs concentrat, dar cu o putere mare de curatare. Igienizeaza si reda stralucirea pardoselilor din locuinta ta.
  8. Odorizant Loeme – notele de parfum florale si delicate vor invalui incaperile si vor transforma casa intr-o oaza de armonie. Elimina mirosurile neplacute si e un produs foarte spornic.

Voi ce produse Asevi folositi?

Be the first to comment on "8 produse Asevi ce nu ar trebui sa va lipseasca din casa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord