NOU – produse Sano cu parfum lamaie

Produsele Sano le folosesc in mod obisnuit, fie ca e detergent lichid haine, balsam, odorizant camera sau Sano forte care nu m-a lasat niciodata la greu, iar aragazul si cuptorul au aratat impecabil in numai cateva minute. De data aceasta am primit cele mai noi produse cu parfum de lamaie pe care le-am si pus la treaba.

Sano Forte plus cu parfum de lamaie

Sano forte plus lemon e un detergent spuma foarte concentrat ce indeparteaza grasimea arsa si murdaria in doar cateva minute. Ofera o curatare rapida fara inmuiere si un timp de actiune redus de doar 2-3 minute. Acest produs se aplica prin pulverizare si este ideal pentru suprafete medii si mari precum: gratar, plita, aragaz, cuptor etc.

Pe toata durata folosiri acestui produs trebuiesc purtate manusi de protectie (am folosit si fara, insa numai imi trebuie m-am ales cu rani si usturimi). Sano forte lemon are o concentratie mare de soda caustica. Formula curata eficient chiar daca este aplicata in mod dispersat. Salvezi timp si efort deoarece nu este nevoie sa mai freci sau sa incalzesti înainte de utilizare.

Detergent pardoseli Sano Floor Plus

Aceasta solutie pentru pardoseli este potrivita pentru a tine la distanta gandacii iar folosit constant veti scapa de grija acestora. Aceasta solutie se dizolva in apa ar parfumul produsului va alunga insectele lăsând în încăpere un parfum plăcut și răcoritor de lămâie. După uscarea zonelor curățate totul este sigur atât pentru oameni cât și pentru animalele de companie.

NU contine insecticide sau pesticide! indepartarea gandacilor se datoreaza continutului unui parfum puternic de lamaie.Nu este daunator copiilor sau animalelor de companie. Un produs= 2 actiuni -curata eficient pardoselile si indeparteaza gandacii.

Produsul este disponibil în bidoane de 1L, 2L, 4L, precum și rezervă economică tip refill 750ml. Sano Floor Plus poate fi procurat din majoritatea magazinelor. 

Voi ce produse Sano imi recomandati?

Be the first to comment on "NOU – produse Sano cu parfum lamaie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord