Nuantatorul de par – pro si contra

Uneori simtim nevoia unei schimbari. O schimbare radicala…fie ca depasim o perioada grea sau ca suntem fericite de cele mai multe ori alegem schimbarea look-ului. Atunci cand ne dorim aceasta schimbare ne gandim la vopsirea parului o nuanta interesanta si indrazneata, insa trebuie sa tinem cont de jobul si personalitatea pe care le avem.

Daca esti nehotarata nu e nimic, un nuantator de par te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. Pe piata se gasesc diferite variante ale nuantatoarelor de par, fie ca sunt sub forma de sampon, spray sau de crema, sunt semipermanente si foarte usor de folosit.

Asadar nuantatoarele pot fi temporare, semipermanente si chiar permanente. Daca doresti sa testezi cat mai multe culori si sa vezi ce iti place de preferat este spray temporar e usor de folosit dar si de indepartat. Daca doresti sa nuantezi puternic anumite suvite, atunci un sampon sau o crema cu caracter permanent ar putea fi ceea ce cauti.

Argumente pro

  1. daca nu esti multumita de culoarea obtinuta, acesta se duce destul de usor la spalat,
  2. nuantatorul intareste firul de par,
  3. acesta nu contine amoniac sau apa oxigenata,
  4. se spala treptat si uniform de pe par,
  5. cele mai bune nuantatoare vor veni cu extrase din surse vegetale, cat mai naturale si benefice in cosmetica parului tau,
  6. brandul nuantatorului reprezinta cartea de vizita a calitatii unui produs… Loncolor, Movie Colors sau Wella

Argumente contra nuantatorului de par

  1. daca nu folosesti un nuantator de calitate , exista riscul sa iti ramana pe haine
  2. culoarea nu va rezista mult timp
  3. recenziile nuantatoarelor ar trebui citite mereu, atat cele pro cat si cele contra

Informeaza-te cum se foloseste corect nuantatorul. Acesta poate avea o serie de informatii asupra modului in care se aplica, se determina sa actioneze si se indeparteaza sau nu. De exemplu spray-ul se aplica prin simpla pulverizare si samponul se indeparteaza prin clatire, crema sempermanenta, spre exemplu, se recomanda a fi folosita dupa ce ai asezat pe umeri un prosop sau o folie care sa iti protejeze pielea si hainele de la eventuala murdarire. 

Inainte de a apela la un nuantator de par, informeaza-te cat mai mult despre acest produs apoi, citeste cu atentie instructiunile de utilizare. Poti beneficia de aceasta procedura atat la tine acasa, cat si intr-un salon specializat.

Voi ce tip de nuantator folositi?

1 Comment on "Nuantatorul de par – pro si contra"

  1. Nu am folosit niciodată.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord