Particip la Superblog

Da, m-am hotarat sa particip la Superblog. Am mai participat si in ani trecuti, dar acum tinand cont ca voi sta mai mult in pat, trebuie sa imi gasesc o activitate.

Nu stiu pana la ce proba voi scrie, nu stiu cat de activa voi mai fi in luna octombrie, dar eu incerc. Bebele este preconizat ca va veni pe lume la sfarsitul luni octombrie, dar nu se stie niciodata caci el este deja pregatit…

De ce sa participi la Superblog?

In primul rand scrii pe diferite teme, inveti lucruri noi despre diverse domenii, te obisnuiesti cu diferite cerinte și așteptări – pe scurt, ieși din zona de confort și, de ce nu, te antrenezi să devii blogger full-time. Inveti notiuni de content marketing, SEO, poate chiar sa lucrezi cu diverse aplicatii de editare foto/video – depinde doar de tine, te intreci cu alti bloggeri din tara si iti faci noi prieteni.

Castigi premii, fiecare proba la care participi, în funcție de punctajul obținut, cât și per total, după ordinea în clasamentul final. Ocupanții podiumului vor primi următoarele premii cash:

  • Locul 1 – 3000 lei
  • Locul 2 – 2000 lei
  • Locul 3 – 1000 lei
  • plus multe surprize. 

Mi-am dorit sa ajung la Gala din totdeauna , evenimentul mult astept din aceasta competitie. Nu conteaza cat esti de bun, ce rezultate ai obtinut, cu cei care socializezi in mediul online ai sansa sa ii cunosti si in realitate. Dar in momentul de fata, nu stiu nimic de Gala. Dar totusi, nu ezista sa te inscrii e ceva frumos si sigur iti va place. Aici te poti inscrie si tu.

Ce imi propun? sa pot scrie la cat mai multe probe, sa pot scrie articole cat mai bune si sa ne citim cu bine.

Cine mai participa la aceasta competitie Superblog?

1 Comment on "Particip la Superblog"

  1. Bafta sa ai!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord