Ultima comanda Femme cu burtica :)

Aceasta comanda, la fel ca si restul au ajuns destul de repede iar hainele au fost dupa asteptarile mele. Daca pana acum ma uitam la hainute cu o marime mai mare, ca sa se potriveasca cu burtica..dupa ce voi scapa, ma voi orienta catre altceva si sunt sigura cu o sa imi comand cu o marime -doua mai mici 🙂

Hainutele Femmeluxe sunt pe placul meu si chiar am gasit de fiecare data cate ceva care sa ma atraga. De aceasta data mi-am comandat trei tricouri si un compleu rosu.

Ce pot sa va spun de compleul rosu..initial, nu il comandasem pentru mine, voiam sa il ofer cadou insa persoana care trebuia sa-l primeasca este un pic mai dezvoltata si nu i se potriva 🙂 Asadar, am mers catre altceva si a ramas tot al meu. E dintr-un material elastic si se vede chiar frumos. Acum, cu burtica cam asa se vede si sunt sigura ca se va aseza mult mai bine dupa.

Joggers este lejer si un pic evazat, cu toate ca nu prea am eu asa pantaloni in garderoba acestia chiar ma atrag. Sunt cu talie inalta. Pe cand tricoul este pana in talie si se ridica usor in ”sus”.

Ce pot sa va spun de t-shirt… Am comandat doua la fel, numai ca unul alb si unul negru. Daca imi comandam o marime un pic mai mica la cel negru era mult mai bine, dar ce pot sa spun ca l-am purtat foarte mult si chiar daca imi va fi lejer prin casa merge :)) Are un print tare interesant si asta m-a atras cel mai mult la el,

Mai mi-am comandat inca un tricou negru, care a ramas nepozat din pacate. Are un slogan, probabil ca l-ati mai vazut in online cel cu ”Honey”. Cam acestea au fost produsele mele si sper ca sa pot plasa in curand o noua comanda.

Voua va plac hainele acestui magazin?

Be the first to comment on "Ultima comanda Femme cu burtica :)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord