Gradinita pentru totdeauna – review

Am primit de la Mira Loghin, cartea ”’Gradinita pentru totdeauna” si chiar ma bucur sa o descopar. Un om minunat, de la care ai ce invata. Nu stiu daca o cunoasteti pe Mira insa este scriitore, autor de carte, coach, trainer in comunicare nonviolenta, si inainte de toate acestea, copil universal.

Se implineste un anisor de la lansarea cartii Gradinita pentru totdeauna un proiect de la care a avut ce invata, ca mama si pedagog. Asadar, daca aveti copii de gradinita sau vor ajunge curand la aceasta etapa aceasta carte e foarte utila si chiar de folos parintilor, educatorilor si copiilor.

Gradinita pentru totdeauna – review

Gradinita este locul in care copilul isi descopera valoarea, unde deschid poarta catre ei insisi si invata sa aprecieze ceea ce sunt. Aici invata diferite lucruri, gradinita il sprijina in dezvoltarea cognitiva, il invata sa gandeasca, sa actioneze independent si sa gaseasca un sens in ceea ce invata.

In carte gasim de asemenea si opinii valoroase ale diversilor specialisti pediatru, psiholog, bloggeri precum Ioana Macoveiciuc, Monica Popescu, Ana Nicolescu in care ne povestesc experientele din gradinita.

Cand am deschis cartea, citind cateva pagini si brusc traiesc sentimentul ca autoarea parca ar fi scris si despre mine, despre experienta mea si tot ce se intampla la gradinita. Poate fi de ajutor multor parinti care urmeaza sa faca acest pas, al acomodarii copiilor la gradinita.

Ce poti afla din carte?

  1. nevoile de baza ale copilul pana la varsta de sase ani
  2. cand este momentul ca un copil sa mearga in comunitate  
  3. la ce sa ne uiam cand alegem gradinita
  4. ce schimbari apar in viata de parinte
  5. rolul educatorului
  6. povesti cu mame si copii de gradinita
  7. studii de caz, situatii din viata reala si multe alte informatii

Recomand aceasta carte parintilor, educatorilor si nu numai aveti ce invata.

Voi ati citit cartea ”Gradinita pentru totdeauna” – Mira Loghin?

1 Comment on "Gradinita pentru totdeauna – review"

  1. Valeria Chertes | 7 octombrie 2020 at 21:52 | Răspunde

    Mi se pare o carte foarte drăguță,mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord