”Jurnal de croitorie”

Nu pot spune ca am un jurnal de croitorie, insa as vrea sa va scriu experienta mea cu ”acul si ata” care se inteleg de minune:). Poate ca mi-as fi dorit sa stiu sa cos in masina, sa imi pot creea singura diferite rochite, bluzite si nu numai insa, Dumnezeu nu mi-a dat acest har si acum imi cumpar hainute de la diferiti designeri vestimentari.

Intotdeauna mi-au placut hainutele realizate intr-un atelier special,trebuie sa ai imaginatie, pasiune si tot ce iti trebuie pentru a oferi ceva frumos de care sa fii mandru. Eu una mi-as fi dorit sa stiu si cu toate ca am o multime de idei nu pot realiza ceea ce vreau. Rabdarea cred ca este punctul forte si apoi dorinta de a oferi ceva frumos.

Jurnal de croitorie

De multe ori am fost nevoita sa merg la croitorie, nu numai pentru a modifica o rochita, o pereche de pantaloni am fost chiar pentru realizarea perdelelor, draperiilor. Eu am doua maini stangace…cei care ma cunosc stiu ca sunt stangace :)) insa nici asa nu am indemanare si nu ma pot baga la masina de cusut.

Cu acul si ata, nu prea suntem asa prieteni…doar foarte rar si in caz de urgenta, apelez intotdeauna la cea mai apropiata croitoreasa. Am incercat sa lucrez pe etamina sau mileuri macrame care acum ceva timp erau la moda, dar… Avea matusa mea o rabdare si ii mergea mana, ca tare dragi imi erau cand le vedeam, mai mari sau mai mici, complexe sau mai simple nici unul nu am reusit sa fac.

La o masina de cusut nu m-am bagat pana acum, cred ca mi-as prinde singura mainile, insa fiind situatia data de covid, multe din atelierele de croitorie s-au mai inchis si totul se realizeaza online. Atat pentru preluarea unor comenzi, cat si pentru a comanda diferite obiecte, ustensile de pe Cusut si Brodat.

Daca aveti nevoie de masina de cusut, de brodat, surfilat sau diferite accesori pentru croitorie sa stiti ca aici e locul unde le gasiti pe toate intr-un singur loc.

Voi cum va impacati cu acul si ata? Mergeti des la croitorie sau realizati chiar voi ce aveti nevoie?

Acest articol a fost scris pentru proba 3, din cadrul competitiei SuperBlog 2020.

Be the first to comment on "”Jurnal de croitorie”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord