Sterilizator si incalzitor biberoane

Fie ca le vom folosi inca din primele zile de la nastere sau mai tarziu, aceste produse sunt indispensabile si nu ar trebui sa ne lipseasca. Ne sunt de ajutor atat ziua, noaptea cat si in calatori, au multe functii si chiar ma bucur ca sunt tot felul de produse pe piata care ne fac viata mult mai usoara. Cu aceste aparate economisim timp, acel timp pretios care pare intotdeauna insuficient.

Sterilizatorul electric Kidscare

Sterilizatorul pentru biberoane este un „must have” pe lista noilor parinti. Sterilizatorul electric pentru 6 biberoane KidsCare KC108 distruge 99.99% din bacteriile si germenii daunatori. Sterilizarea biberoanelor, tetinelor sau altor accesorii protejeaza bebelusul de bacteriile ce ii pot afecta sanatatea pana ce sistemul imunitar devine destul de puternic.

Sterilizatorul este practic, usor de folosit si de curatat. Are o capacitate mare de sterilizare de pana la 6 biberoane si accesoriile acestora. Ciclul de sterilizare este de 10 minute, dupa care se opreste automat. La sfarsitul ciclului de sterilizare are un semnal acustic.

Incalzitor biberoane 5 in 1 pentru casa si masina Kidscare

Incalzitorul de biberoane este un produs multifunctional, care se poate utiliza in casa dar si in masina. Incalzitorul poate fi utilizat pentru: incalzirea biberoanelor, incalzirea hranei, sterilizarea biberonului, fierberea apei pana la temperatura de 100 grade, dar si ca storcator de citrice.

Acest aparat nu este foarte mare si chiar este de ajutor, mai ales pe timpul noptii cand suntem nevoite sa incalzim lapticul. Dupa diversificare, putem incalzi mancarea bebelusului iar faptul ca se poate utiliza si in masina are un mare plus. Cu ajutorul termostatului, hrana bebelusului va ramane calda mult timp. Include adaptor auto. Temperatura maxima de incalzire: 100 de grade Celsius.

In concluzie, eu as prefera incalzitorul e finut, are multe functii si poate fi utilizat peste tot. Acesta ne poate fi de folos mult timp chiar si dupa ce terminam diversificarea. dar nici sterilizatorul nu este mai prejos.

Voua care din aceste doua aparate va fac mai mult cu ochiul? Sterilizatorul sau incalzitorul?

1 Comment on "Sterilizator si incalzitor biberoane"

  1. Sunt foarte utile amândouă.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord