Am nascut in pandemie – Maternitatea Braila

M-am tot gandit, m-am razgandit si intr-un final…am zis ca trebuie scriu acest articol, am nascut in pandemie la Maternitatea Braila pe 18 octombrie. Initial, ma asteptam ca bebe sa vina mai spre sfarsitul luni, insa nu a mai vrut in burtica si am ajuns de urgenta la spital si direct in sala de nasteri.

Am mers la control pe data de 14 octombrie, toate bune si frumoase, bebe avea greutatea care trebuia…iar noi asteptam sa mai treaca cateva zile si sa-l cunoastem. Daaar… intr-o noapte avem dureri de burta, eram nelinistita, nu imi gaseam locul, simteam ca e ceva in neregula cu mine. Sotul nu era acasa 🙁 🙁 si am sunat o colega de serviciu (caruia ii multumesc din suflet) sa mearga cu mine pana la spital ca imi este rau, pe drum…surpriza 🙂 🙂 mi s-a rupt apa, ajunsa la spital direct in sala de nasteri am ajuns.

Am nascut usor, nu prea am avut dureri asa mari, doar ca recuperarea dupa(acolo in spital) mi s-a parut un pic mai diferita fata de la Claudiu. In spital tot personalul avea masca, dezinfecta mai tot timpul, la orele de tratament asistenta venea si lasa pastilele.

Ce trebuie sa contina bagajul

In mod obisnuit mi-am pus in bagaj diferite lucruri, camasa, pijama si multe altele. Dar din pacate in aceasta perioada nu avem voi cu ele de acasa, a doua zi cand a venit sotul la mine (sa imi aduca pachet, caci nu are nimeni voie sa intre) i le-am pus frumos intr-o punguta si le-a luat acasa. Bagajul trebuie sa contina:

  • -prosop baie, fata
  • – produse de igiena
  • -vata, absorbante, chiloti si ceva de mancare.

Pentru bebe – pe mine nu m-a lasat cu hainute decat la externare. La el am avut doar un prosop de baie, scutec, paturica, pampers , servetele umede si cam atat.

NU am facut nici un test Covid, in acea perioada. Nu ai voie sa iesi afara din spital. Nu mi-a vorbit personalul urat sau cu copilul sa se comporte urat. Nu stiu cum a fost la alte persoane insa din punctul meu de vedere a fost usor si chiar ma bucur acum ca suntem bine cu totii.

Voi ati nascut in aceasta perioada mai ”dificila”?

1 Comment on "Am nascut in pandemie – Maternitatea Braila"

  1. Bine că ai trecut cu bine .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord