Calendar Advent- cu Madalina Simpetru

Zilele trecute am primit 25 de cadouri, iar aceasta propunere a venit din partea prietenei Madalina Simpetru. Ea a propus, eu am acceptat si asa a inceput ”nebunia”. In calendarul Advent, fiecare numar este o noua zi in care veti descoperi o surpriza – o poveste legata de iarna si de Craciun, cu tot farmecul ce invaluie sarbatorile. 

Adventul incepe in a patra duminica inainte de 25 decembrie, asa ca data difera de la an la an, intre 27 noiembrie și 3 decembrie. Am stabilit o suma si fiecare am cumparat ce a crezut. Mada, a fost foarte rapida caci pachetul ei a ajuns la mine mult mai repede decat ma asteptam…Ce sa va spun? ca nu am rezistat si am desfacut cadourile? Imi doream sa desfac cate una in fiecare zi, sa fie suspans, sa vad ce va fi, dar nu am reusit, mai ales Claudiu cand le-a vazut era tare curios si incepuse sa traga de ele 🙂 🙂

Despachetarea cadourilor

Ceea ce m-a impresionat pe mine tare mult au fost mesajele de pe fiecare cadou. Chiar daca erau 4-5 cuvinte sau mai mult, a fost o idee tare faina si mie chiar mi-a placut. Fiecare dintre noi a avut cate ceva, incepand de la bebe, Claudiu, ceva dulce si nu numai.

Toate cadourile au fost oferite cu drag, dar ceea ce mi-a placut cel mai mult si chiar va fi o amintire foarte frumoasa este aceasta rama foto pentru bebe. Intr-o parte pot atasa poza lui si intr-o parte pot imprima amprenta bebelusului si dupa intarirea acelui material se pastreaza amprenta bine. Pentru asta ii multumesc si poate ca la anul vom face iarasi schimb de cadouri.

In cateva zile a fost pregatit si cadoul meu. Eu sper ca i-a placut ceea ce i-am oferit si sper sa ii fie de folos.

Voi ati facut pana acum schimb de cadouri, Calendar Advent? Cum vi se pare aceasta idee?

3 Comments on "Calendar Advent- cu Madalina Simpetru"

  1. Simpetru Madalina | 30 noiembrie 2020 at 17:31 | Răspunde

    Ma bucur mult ca ti-au placut draga mea! Cu siguranta o sa mai facem si anul viitor!Multi pupici!!!

  2. Valeria Chertes | 1 decembrie 2020 at 00:10 | Răspunde

    O idee foarte buna.

  3. Anghel Marioara | 4 decembrie 2020 at 18:38 | Răspunde

    O idee minunata si eu as face schimb de cadouri asa

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord