Ce scaune imi doresc…

Datorita situatei date, suntem nevoiti sa stam mai mult in casa, sa ne gasim diferite activitati sau sa lucram online. Acest lucru atrage dupa sine numeroase lucruri, trebuie fara dar si poate sa avem un loc amenajat, un coltisor numai al nostru care sa ne fie drag.

Ce scaune imi doresc…

In primul rand cred ca in orice casa decoratiunile sunt foarte importante, orice mic detaliu trebuie cumparat cu atentie, cu grija incat sa defineasca locul in care trebuie asezat. Este foarte important ca in fiecare camera sa avem decoratiuni, incepand de la lucrurile mici pana la detaliille mai mari si mult mai vizibile.

Pe Biano am gasit multe lucruri, incepand de la mobilier(canapele, sezlonguri, scaune, fotolii) pana la accesorii si lucruri pentru copii. Asa, am vazut si cateva scaune care imi doresc sa le si am. In stoc au si modelul de scaun pe care il am, e un scaun de conferinta cu cadru negru vopsit, albastru. Scaunele de acest tip au o structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte, cu sau fara masuta de scris.

Aceste scaune (6 avem) le-am cumparat dupa nunta si de atunci tot le-am folosit. Sunt foarte utile si nu ocupa mult spatiu. Au mai avut ele mici ”accidente”, precum: s-a scapat cafea, a pus copilul mana murdara pe ele sau sunt un pic zgariate. Dar bine ca sunt multe solutii in comert si le-am curatat. Atentie daca se apropie prea mult de perete acesta va lasa urme.

Zilele trecute mi-a atras atentia aceste tipuri de scaune de pe Bonami. Sunt destul de versatile, cu o gama de culori vasta, preturi la fel insa trebuie sa ai si loc pentru ele. Eu nu ma plang de acest lucru, am loc destul dar trebuie sa fac alegerea cea mai potrivita deoarece definesc intreaga incapere. Poate fi folosit atat in living sau in camera de dining, intr-un birou sau restaurant, sau ca piesa distincta in orice tip de incapere.

Voua ce tipuri de scaune va plac? Aveti preferinta?

Be the first to comment on "Ce scaune imi doresc…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord