Crema hidratanta Cetaphil

In anotimpul rece trebuie sa avem grija de pielea noastra, asa ca trebuie sa folosim diferite creme si lotiuni pentru o piele cat mai catifelata si fina. Daca tot am primit minunata crema Cetaphil, am si pus-o la treaba, iar acum am revenit cu un review despre ea.

Despre Cetaphil

Galderma ofera medicamente și solutii estetice, care depășesc tratarea problemelor pielii, pentru a proteja și îmbunătăți pielea sănătoasă, trata pielea compromisă și întineri îmbătrânirea pielii.

Fiind declarată cea mai mare companie independentă la nivel mondial în aria dermatologică, Galderma își propune să-și mențină poziția dezvoltând constant tehnologii și produse inovatoare pentru a proteja, servi și îmbunătăți sănătatea pielii.

Portofoliul Galderma este cel mai extins portofoliu în aria dermatologică, tratând o serie de afecțiuni dermatologice: acnee, rozacee, psoriasis, dermatoze, afecțiuni pigmentare, cancer de piele și soluții medicale pentru senescența pielii.

Sincer, eu abia acum o luna si ceva am auzit de aceasta gama de produse si care abia acum am testat produsele lor. Au o gama foarte variata de produse pentru ingrijirea tenului, dar si a corpului, iar ceea ce imi place foarte mult este ca toate produsele sau, cel putin, cele testate de mine chiar au o formula safe. Au o textura placuta si se adreseaza tuturor tipurilor de ten.

Crema hidratanta Cetaphil

Crema hidratanta Cetaphil are o formula non-grasa(fara lanolina) si fara parfum asigura o experienta placuta de utilizare fără a irita pielea, oferind o hidratare de durata de 24 de ore si asigurand o catifelare imediata pentru un aspect sanatos al pielii.

Ofera o hidratare intensiva timp de 24h. Aceasta crema este recomandata de dermatologi pentru a hidrata sau a re-hidrata pielea degradata in urma tratamentelor dermatologice. Aceasta poate fi aplicata in fiecare zi, de cate ori este necesar, pe pielea curatata in prealabil.

Voi ati folosit pana acum vreun produs de la Cetaphil?

1 Comment on "Crema hidratanta Cetaphil"

  1. Un produs excelent, multumesc mult pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord