Sarbatori cu Sano + cateva noutati

In aceasta perioada in toate casele mici si mari se munceste de zor, sau se va munci pentru cei care mai viseaza putin, iar Sano mi-a oferit cateva produse care imi sunt de ajutor. Unele produse le stiam si sunt chiar foarte bune, altele sunt o noutate pentru mine si despre asta o sa va vorbesc in randurile urmatoare.

Pe langa bine cunoscutele produse Sano Spark, Sano Maxima Power Gel și balsamul ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection, mai am Sano forte cu lamaie, odorizantul de camera Sano Fresh Home pe care il poti folosi ici si colo pentru un strop de prospetime.

Aceste produse le-am mai folosit de vreo cateva ori, sunt multumita de ele iar parerea mea despre ele o stiti deja din acest articol. Sunt produse de calitate si cu un miros foarte placut.

Cateva noutati Sano

Cand am vazut Sano forte plus lemon a fost o bucurie pentru mine. Acest produs e un detergent spuma foarte concentrat ce indeparteaza grasimea arsa si murdaria in doar cateva minute. Sano forte se aplica prin pulverizare si este ideal pentru suprafete medii si mari precum: gratar, plita, aragaz, cuptor. Curatarea acestor suprafete va fi mult mai usoara.

Jet+ Otet pentru curatenie generala – e un detergent universal pentru curatare. Are un parfum foarte placut de levantica, 750ml si se poate folosi pe marmura, aluminiu, plastic, ceramica, sticla, nichel, cuart și multe altele. Acest produs are printre ingrediente, otet care il face sa fie si mai eficient. Lasa casa curata, parfumata fara sa muncesti prea mult.

Laveta din fibre de bambus – aceasta laveta de inalta calitate indeparteaza usor praful si murdaria. Este ideala pentru a curata grasimea. E ultra absorbanta si usor de curatat. Si buretele magic a fost o noutate, acesta inlatura grasimea si petele persistente. Este ideal pentru curatarea peretilor( mai ales daca cei mici obisnuiesc sa picteze peretii 🙂 ).

Ultimul produs pe lista este acesta hartie de copt care rezista pana la temperaturi de 220 °C si nu contine materiale reciclate fiind potrivita pentru contactul cu alimentele. Datorita ambalajului resigilabil hartia de copt este usor de scos din ambalaj dar si de pastrat.

Voi stiati de aceste noutati de la Sano? Ati terminat curatenia?

Be the first to comment on "Sarbatori cu Sano + cateva noutati"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord