Ce scaun masa bebe e mai bun?

In aproximativ 3 luni vom incepe diversificarea si atunci sa vedem ce si cum vom face. Fiecare bebelus se dezvolta in propriul ritm, uni accepta de la inceput papica altii sunt mai pretentiosi. Vom vedea atunci ”distractie” ori ii va placea, ori ma voi chinui. Dar pana atunci eu am inceput sa caut scaun masa copii.

In online, sau magazinele fizice am vazut multe modele, atractive, preturi bune sa zic asa dar caut ceva care sa il pot folosi mult timp. Spre exemplu sa aibe mai multe intrebuintari. Eu am gasit ceva si chiar mi se pare wow.

Scaun de masa multifunctional Kidscare

Acest scaun este versatil, care se poate transforma usor, de la un scaun de masa pentru bebelusi, la un scaun cu masuta de joaca, atunci cand copilul va creste. E albastru si poate fi folosit incepand de la 6 luni pana la aproximativ 3 ani este utilizat pentru servirea mesei, iar dupa 3 ani, pana la aproximativ 6 ani, este utilizat ca o masuta de activitati.

  • Spatarul se poate regla in 3 pozitii pentru a-i oferi bebelusului confortul de care are nevoie in timpul mesei.
  • Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, cu catarama ce nu poate fi deschisa de catre copil.
  • Husa detasabila si lavabila.
  • Greutate maxima suportata: 20 kg.

Pana cand vom incepe diversificarea mai studiem cate ceva. Din cate tin minte de la primul copil, introducem alimentele noi rand pe rand, in prima parte a zilei, cand bebe este mai dispus sa incerce gusturi si senzatii noi. Atunci cand incepi diversificarea meniurilor, gandeste la scara mica: 2 – 3 lingurite de hrana semi-solida (care curge din lingurita) sunt suficiente la inceput.

Voi la cate luni ati inceput diversificarea?Ce scaun masa bebe ati avut?

1 Comment on "Ce scaun masa bebe e mai bun?"

  1. Foarte bun articolul, multumesc mult pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord