Cel mai bun credit ipotecar se obține printr-un broker de credite profesionist!

Tinand cont de faptul ca acesta este primul articol pe care il public in anul 2021, as vrea sa incep dorindu-va un an cat mai bun si prosper, cu multa sanatate si numeroase realizari frumoase.

V-ati facut lista de dorinte pentru noul an? Sunt sigura ca printre obiectivele voastre se regasesc dorinte importante, precum achizitionarea unei locuinte, cumpararea unui autoturism sau demararea unei afaceri. Acestea sunt 3 cele mai importante obiective pe care oamenii si le stabilesc in general in decursul vietii lor. Se spune ca omul se simte implinit dupa ce construieste / achizitioneaza o casa, face un copil si planteaza un pom. Si mi se pare firesc sa fie asa!

Aceste 3 țeluri pot fi indeplinite doar cu multi bani, nu-i asa?! Dar cum sa
achizitionam case sau masini cu banii cash cand salariile sunt cum sunt in
Romania?! Pentru astfel de scopuri importante, un credit ipotecar este cea mai buna si mai rapida solutie pentru a ne indeplini INSTANT dorintele ardente!

Cu toate acestea, pentru a te asigura ca alegi cel mai bun credit ipotecar pentru tine, ideal este sa apelezi la un broker de credite profesionist. Produsele de creditare ale bancilor sunt intr-o continua schimbare. Fiecare banca are propria sa politica de creditare, propriile conditii de finantare, iar solutiile de creditare sunt diferite de la o banca la alta. Intr-adevar, majoritatea bancilor acorda credite ipotecare, credite de nevoi personale si o multime de alte tipuri de credite, insa specificatiile si costurile fiecarui produs difera de la o institutie de finantare la alta. De unde stii tu care este
cel mai bun credit pentru tine daca nu cunosti piata bancara?!


Astfel, pentru a contracta cel mai potrivit credit ipotecar pentru tine si indeplinirea obiectivelor tale, un broker de credite dedicat este specialistul de care ai nevoie. Eu iti recomand compania de brokeraj bancar AVBS Credit pe care o cunosc din mediul online de mai multi ani si despre care am citit de curand un comunicat de presa in Forbes: Bilant AVBS Credit, intermediere de credite in valoare de peste 300 milioane de euro in 13 ani de activitate.


Daca si tu iti doresti propria ta locuinta pe care, probabil, o vei putea avea doar printr-un credit ipotecar inteligent, iata ce poate sa faca un broker de credite pentru tine:
 pentru ca dispune de un portofoliu de peste 30 de parteneri bancari si non- bancari, cu mai mult de 100 de produse de creditare disponibile, brokerul de credite iti identifica cel mai potrivit credit de pe piata;
 pentru ca brokerii de credite de la AVBS Credit se afla in peste 25 de orase din tara, cu siguranta ai un sediu AVBS Credit in proximitatea ta;
 iti intocmeste dosarul de credit de la A la Z si se ocupa de toata birocratia
pentru tine;
 iti depune dosarul de credit in banca pentru analiza;
 iti explica contractul de credit, obligatiile si drepturile din contract;
 iti explica intregul proces de creditare, pas cu pas, astfel incat sa stii in
fiecare moment in care din etape te afli;
 te poate ajuta sa obtii de la banca o dobanda mai mica daca indeplinesti
anumite conditii de eligibilitate ale bancii;
 iti programeaza data semnarii pentru dosarul de credit;
 te insoteste la banca pentru semnarea contractului de credit;

 iti ramane alaturi chiar si dupa obtinerea creditului;

Si, ceea ce este cel mai important, serviciile AVBS Credit sunt 100%
GRATUITE pentru clienti! In plus, brokerul de credite se adapteaza
programului tau si nevoilor tale!
Asadar, cand ai o dorinta de indeplinit, compania AVBS Credit seamana cu Lampa lui Alladin. Suni sau trimiti un mail la AVBS Credit, iar brokerul de credite imbraca atributiile duhului din lampa si te ajuta sa obtii solutia de finantare potrivita pentru realizarea visului tau.

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.
Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Be the first to comment on "Cel mai bun credit ipotecar se obține printr-un broker de credite profesionist!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord