Cele mai deosebite papioane family by Ioana Fodor

Bijuteriile sunt speciale intr-o tinuta. Ele definesc si au un rol foarte important mai ales daca sunt alese si lucrate cu drag. Da, eu acum vorbesc de cele handmade caci le ador si sunt speciale mai ales pe cele primite de la Ioana Fodor.

Se pot personaliza diferite lucruri incepand de la papioane, fundite, cercei, accesorii par si multe altele. Fie ca alegeti pentru el, pentru copii sau pentru tine ele sunt unicate, caci iti vei alege culoarea si modeulul. Si ce doresti sa lucreze de fapt.

Set papioane family

Am ales sa ne accesorizam tinutele in seara de Craciun, de la mic la mare dar si in ziua botezului micutului nostru copilas Sabin(ce va fi peste cateva sapatamani). Am apelat cu incredere la Ioana si am primit un set papioane family cu rosu, ca asa mi-am dorit dar si o mica supriza, inca o fundita pentru mine.

De ce crezi ca am ales aceste papioane de la Ioana din multitudinea de oferte de pe piata? Pentru ca este o persoana draguta si te ajuta sa alegi ceea ce ti se potriveste

Produsele lucrate de ea sunt handmade si sunt de calitate. Nu se decoloreaza Primim instructiuni de curatare si tot odata multe modele unice.

Cu toate ca bebe e inca mic, am reusit sa-l pacalesc sa-si tina si el papionul. Claudiu e baiat mare insa nu ii place cand il imbrac la camasa. Noi le adoram. O poza cu toti patru vom face atunci. De aceia va las cateva poze de la sedinta noastra foto.

Recomand cu cea mare mare caldura si cu drag, Ioana Fodor.

1 Comment on "Cele mai deosebite papioane family by Ioana Fodor"

  1. Ma bucur mult ca indragiti accesoriile realizate de mine! Multumesc pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord