Evadare la munte poze si impresii

Dupa mult timp, am reusit sa evadam si noi la munte. Sa iesim, sa ne distram si sa ne incarcam cu energie pozitiva. Ne doream de mult, insa…au fost multe lucruri care ne tineau pe loc, dar cel de Sus ne-a ajutat si a stiut ca acela e momentul cel mai potrivit.

Am plecat mai multe persoane si ne-am distrat intr-o zona turistica foarte cunoscuta. Voiam sa ajungem la o cota mult mai inalta in Sinaia, insa drumul era inchis din cauza zapezi si ne-am hotarat pe moment, ca cel mai indicat ar fi Busteni, partia Kalinderu.

Partia Kalinderu poze si impresii

La munte am fost de mai multe ori, chiar si iarna dar au fost lucruri pe care le-am intampinat pentru prima data si nu a fost chiar asa de ok. Partia Kalinderu se afla in statiunea Busteni, la poalele Muntilor Bucegi, Masivul Caraiman. Fiind situata in mijlocul padurii, partia ofera o priveliste  incantatoare a naturii.

 Este o partie moderna, una dintre cele mai bine intretinute partii din Romania si omologata de Federatia Internationala de Ski pentru a putea gazdui diferite concursuri de ski.  Ca sa poti ajunge pe partie trebuie folosit telescaunul, acesta asigura transportul schiorilor si nu numai, pana la cel mai inalt punct al acesteia.

Traseul este unul spectaculos, prin mijlocul padurii cu brazi inalti si creste inzapezite, numai ca…mie mi-a fost un pic rau. Probabil din cauza inaltimi si ca eram pentru prima data 🙂 cu telescaunul. Partia permite un flux mare de persoane si nu vei avea neplaceri cauzate de imbulzeala sau cozi interminabile.

Partia are un grad de dificultate mediu. Accesul la partie este extrem de facil, la 300m de partie vei gasi parcare in care iti poti lasa masina in siguranta. Acestea fiind spuse, a fost o zi placuta, cu persoane dragi in care ne-am distrat.

Voi ati fost pe partia Kalinderu? V-a placut?

1 Comment on "Evadare la munte poze si impresii"

  1. Foarte frumoase pozele, multumesc pentru recomandari 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord