1 si 8 Martie | De unde cumparam cele mai frumoase martisoare

Este mic, prin adesea in piept, are un fir alb si unul rosu si este oferit in dar doamnelor si domnisoarelor? AI ghicit, este vorba de martisor. Acesta, alaturi de ghiocei, marcheaza si celebreaza inceputul primaverii. Daca ma intrebi pe mine, aceasta traditie este una din cele mai frumoase din toate celelalte pe care tara noastra le are. Aceasta a fost inclusa in lista patrimoniului imaterial al UNESCO in anul 2007.

Daca doresti ca anul acesta sa fii cel care ofera cel mai frumos martisor, iata cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere!

  1. Alege modele inedite – stim cu totii acele martisoare chicioase, sunt acelea de care fugim marea majoritatea dintre noi. Prin urmare iti recomandam sa eviti pe cat de mult posibil martisoarele de duzina, necalitative si cele lucrate neatent!
  2. Alege modele diferite – Nu este tocmai o idee buna sa te prezinta la birou cu o cutie plina cu martisoare identice. Deci iti recomandam sa alegi modele diferite pentru persoanele din jurul tau. Mai mult decat atat, ai grija la mesajul pe care doresti sa il transmiti. Spre exemplu – o inima este potrivita pentru persoana iubita, dar nu si pentru colegele de la birou.
  3. Martisoarele unicate sunt o idee extrordinara. Dar ai grija ca acestea sunt de cele mai multe ori mai scumpe. Deci ai nevoie de un buget mai mare. Acelasi lucru se aplica si pentru martisoarele din aur sau argint.
  4. Martisoarele manuale – sunt o ideea buna si pot deveni un martisor special.
  5. Ai grija si la ambalaj – acesta nu trebuie sa fie rupt ori murdar.

De unde cumperi un martisor inedit anul acesta?

Cu totii ne dorim ca in fiecare an sa daruim cele mai frumoase martisoare, dar trebuie sa gasim si cel mai potrivit loc de unde sa il achizitionam. Daca esti in cautarea unor modele speciale, fie ele martisoare brose, bratara, cu nume ori chiar traditionale, iti recomandam sa verifici si ofertele si produsele celor de la imartisoare.ro. Cu siguranta vei gasi la ei modele inedite, la preturi exceptionale.

Be the first to comment on "1 si 8 Martie | De unde cumparam cele mai frumoase martisoare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord