Parfumul remake Chanel N5

Dragilor am primit de ceva timp parfumul remake Chanel N5 incat mi-am facut o parere despre el si am revenit cu opinia mea despre acesta. Cu toate ne dorim sa avem cat mai multe parfumuri, cu forme, arome cat mai interesante si tare ma bucur ca am gasit parfumurile remake si nu dau o caruta de bani, pe unul care costa mult.  Pe langa acest parfum am primit si un tricou tare dragut cu o pisicuta.

Chanel N5

Am mai avut de la Cosmetice by Sara inca doua parfumuri remake, acesta e cel de-al treilea si l-am ales pe Chanel N5 , care are un flacon luxos si foarte renumit. Are o aroma inconfundabila si persista foarte mult timp, 12h si ceva. Cel putin din punctul meu de vedere e o aroma pe care o vei tine minte mult timp, mai ales cand vei afla compozitia acestui parfum.  Acest parfum Chanel N5 este identic cu cel pe care-l găsiți in marile magazine de profil si pe care il poti gasi la un pret super ok.

Compozitie parfum :
  • Notele de varf sunt : aldehide, ylang-ylang, neroli, bergamot si lamaie;
  • Notele de mijloc sunt: iasomie, trandafir, radacina de stanjenel si lacramioare;
  • Notele de baza sunt: zibeta, lemn de santal, mosc, muschi, vetiver, vanilie si paciuli.

E parfum emblema pentru sticla de parfum rectangulara, cu emblema Chanel No. 5 pusa la mijlocul sticlei. Capacul este mai greu, un material bun care se potriveste bine in capul sticlei sa protejeze pulverizatorul. Esenta in sine este de culoare galben inchis de chihlimbar.

In concluzie, Cosmetice by Sara ofera o varietate de parfumuri remake, parfumuri celebre atat de barbati cat si pentru femei. Pretul acestora sunt cele mai competitive de pe piata, iar calitatea o reprezinta.

Voua va plac parfumurile remake? Ce parere aveti depre ele?

p.s De asemene sunt curioasa de unde va achizionati voi parfumurile

Be the first to comment on "Parfumul remake Chanel N5"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord