Pijamale la fel pentru baietii

Sunt primele pijamale la fel, sunt primele lucruri primite pentru copilasii. Sunt atat de minunate si le sta atat de bine. Saptamana trecuta va aratam ca am primit un minunat colet cu pijamale si cu un cadou simbolic pentru mine, un martisor. Foarte frumos. Azi am hotarat sa vorbesc despre ele si de aceia le multumim celor de Haine Copii.com.ro pentru tot.

Haine copii

Rasfoind paginile internetului in una din zile am gasit acest site, unde gasesti haine copii si bebelusi la un pret decent. Hainele pentru copii si bebelusi pe care le gasesti pe rafturile magazinului online sunt fabricate in Romania, in atelierul propriu. Gasesti tot ce este necesar unui nou-nascut, de la body bebe, pana la salopete si bluzite pentru bebelusi sau seturi pentru botez, dar si haine pentru copii mai mari.

Pijamale la fel pentru baietii

Cine nu are nevoie de o pijama? Cu toate ca au fel si fel de modele si de culori, niciodata nu sunt de ajuns. Ba se muradresc, ba da laptic, sau altceva…in perioada care tocmai a trecut stateau mai mult in casa in pijamale. Iar masina de spalat mergea zi de zi, cu hainutele lor.

Pijamalele primite, sunt pe gustul lor. Materialul este moale, placut la atingere si care lasa pielea sa respire. Pijamaua este comoda si confortabila, pentru cele mai line nopti si placute vise. Pentru Sabin salopeta e o marime mai mare, deci peste cateva luni ii sunt perfecte, iar pentru Claudiu pijamelele ii sunt perfecte chiar daca pe ele scriu marimea 5-7 ani.

In concluzie imi plac produsele primite, caci nu se decoloreaza, imprimeul este si acum intact si ei au prins foarte drag de ele. Voi mai reveni in acest magazin online pentru mai multe comenzi.

Voi imbracati copilasi la fel? Ce parere aveti de acest site?

Be the first to comment on "Pijamale la fel pentru baietii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord