Poze superbe in timpul sarcinii

Sarbatoreste sarcina cu o multime de poze. Sarcina se va termina chiar inainte sa iti dai seama asa ca selfie-ul poate fi considerat un mod special de a te fotografia. Fie ca vei apela la un profesionist pentru poze, fie ca te vei fotografia singura acasa, aici sunt cateva sfaturi de la fotografi specializati in portrete de maternitate.

Pana cand sarcina va deveni vizibila nu prea ai la ce sa faci pozica, eu stiu ca imi faceam poze la o luna sa vad cat a crescut etc, insa ceea ce imi pare rau este ca nu am am avut o sedinta foto gravide.

Poze superbe in timpul sarcinii

Dupa saptamana 32 de sarcina, sarcina este mult mai vizibila si din acel moment iti poti programa o sedinta foto, care este o adevarata provocare. In acel moment poti fotografia in interiorul casei, unde lumina poate fi dirijata , dar este si mai oarba la micile detalii. De asemenea, in interior vei putea sa schimbi mai usor imbracamintea si vei avea acces la baie. mai usor.

Trebuie sa-ti aranjezi parul cu profesionalism si machiaza-te perfect sau mergi la un salon pentru aceasta etapa de pregatire a sedintei foto. Alege-ti  haine elastice si stramte in culori neutre sau luminoase. Ai posibilitatea sa te imbraci in roz daca e fetita si in albastru daca e baiat. 🙂

In timpul sedintei foto…

Pentru sedintele foto maternitate posingul pe care-l abordeaza este unul elegant, care sa puna in evidenta formele maternitatii. Desi nu toate femeile se simt frumoase in aceasta perioada, un posing potrivit va accentua frumusetea mamicii ascuzand partile de care gravida nu este atat de multumita.

Spre exemplu: inconjurarea sarcinii cu mainele, o va accentua intr-o lumina pozitiva. Daca sotul sau partenerul se afla langa tine in fotografie, ar trebui sa stea langa tine pe pat, sau in spatele tau cu o mana deasupra sarcinii si una dedesubt. 

Predarea fotografiilor

Chiar daca sedinta foto s-a incheiat, munca fotografului abia acum ”incepe”. Dupa finalizarea sedintei si a procesului de editare si de predare a fotografiilor, mamica poate programa si sedinta de nou-nascut, la care poate beneficia de discount daca la sedinta foto de maternitate a optat pentru pachetul deluxe.

Pentru a programa o sedinta ne poti contacta la numarul de telefon 0724 358 814 sau scrie direct pe adresa de mail contact@littlesunshine.ro

Be the first to comment on "Poze superbe in timpul sarcinii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord