Sosete deosebite marca Ilie Pana

Dragi mei,

Probabil ca ati vazut cu totii ce colet deosebit am primit eu in urma cu cateva zile. Ceea ce va pot spune, inca din primele randuri este ca imi plac foarte mult si sunt cele mai deosebite sosete pe care le-am avut pana acum. Nu sunt ca cele obisnuite, acestea au ceva aparte.

Sosete deosebite marca Ilie Pana

Nu de mult am aflat de aceste sosete si mai ales de antreprenorul Ilie Pana. Dar cum vestile in mediul online se duc foarte repede, am decis sa vorbesc despre sosetele esentiale plus culorile anului 2021. Mai exact cutiuta cu sosete pe care am primit-o.

Povestea Laboratorului de sosete – povestea incepe din anul 2016, fara absolut nici o experienta in domeniu, Ilie Pana, a dorit sa infiinteze o fabrica cu fonduri europene. In toamna anului 2018 visul lui a devenit realitate.

Sosetele sunt  perfecte, cu varfuri incheiate fără cusătură, care si acum la unele fabrici se realizeaza de către oameni care pun fiecare ochi de tricot pe câte un ac pentru o încheiere perfectă la vârf. Robotii, ambaleaza frumos sosetele, verifica atent calitatea fiecarei sosete si chiar e pe bune. Compozitia sosetelor 80% bumbac virgin pieptănat 18% poliamidă 2% elastan.

 O soseta 100% din bumbac se degradeaza imediat. De aceea Ilie Pana, foloseste fir sintetic de poliamida de cea mai inaltă calitate pentru a da rezistenta șosetei, fara a incalzi picioarele sau a le face sa miroasa.Atat eu, cat si sotul am inceput sa purtam din sosetele primite si nu am avut probleme.

Cutiuta care am primit-o contine: 15perechi sosete lungi, 9 perechi sosete glezna si 6 perechi sosete talpici. Am ales marimea M (38-40), acestea se gasesc pana la marimea XL (44-46). Sosetele sunt usoare, moi, calduroase, iar culorile sunt chiar mai placute decat ce se vede in poze.

Voi stiati de Ilie Pana? De laboratorul de sosete?

1 Comment on "Sosete deosebite marca Ilie Pana"

  1. Sunt foarte dragute sosetele, multumesc pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord