Carticele pentru copil Meteor Press

Asa cum am mentionat si in alte articole, am primit ceva colete la inceputul luni si acum revin cu parerea mea despre fiecare in parte. Astazi le-a venit randul carticelelor pentru copil. Le-am ales dintr-o multime de carti, am luat ceea ce ne trebuie exact in acest moment si cu toate acestea totul a fost ok si am rezolvat fiecare exercitiu.

Meteor Press

Cred ca cunoasteti aceasta editura majoritatea dintre voi, si cel mai bine o cunosc cei carora le place lectura. Noua am primit de mai multe ori carticele, De data aceasta va prezint 4 carti pe care noi am lucrat si am fost foarte multumiti si revin cu recenzia cartii ” Copiii pierduti ai Romaniei”.

Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar.

Carticele Meteor Press

Prima mea carte despre forme – a fost realizata pentru a stimula dezvoltarea de capacitati complexe, asa cum sunt cele vizual-spatiale si vizual-constructive, prin propunerea de jocuri de manevrare a materialelor si creativitate care au ca subiect principalele figuri geometrice. 

Cartea se poate gasi online, la un pret foarte acceptabil. Au diferite exercitii si activitati pe care copilul trebuie sa le rezolve.

Invatam formele – e ilustrata, iar copilul poate recunoaste in diverse obiecte si, de asemenea,  poate exersa desenandu-le dupa model si colorand multe imagini amuzante.

Invatam alfabetul – e ilustrata, unde fiecare litera a alfabetului are corespondent cuvantul si imaginea care incep cu litera respectiva. De asemenea, copilul poate exersa scrierea literelor pe spatiile special concepute.

Primele cuvinte in romana, germana, engleza cu imagini – e o carte frumos ilustrata, unde in dreptul fiecarei imagini este trecuta denumirea in romana, germana si engleza. Sunt obiecte cunoscute pe care copilul le intalneste in viata de zi cu zi.

Voi ce carticele le cumparati copiilor?

Be the first to comment on "Carticele pentru copil Meteor Press"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord