Comanda din februarie Femmeluxe

La mijlocul lunii februarie m-am trezit cu un pachet, uitasem de el si imi luasem si gandul. Nu credeam ca o sa mai ajunga pachetul meu de la Femmeluxe, dupa ce ca randul trecut primisem doua produse din patru. Acum trecuse o luna si…nu primisem nici o notificare, insa m-am trezit cu curierul la poarta.

Asta da surpriza. Pachetul cu produse de pe Femmeluxe, a avut 4 produse. O pereche de pantaloni gri, o pereche de colanti, doua compleuri unul gri si unul crem. Toate produsele au fost oferite cadou, dar o sa va vorbesc in mare despre ele.

Comanda din februarie

Toate produsele comandate, au fost marimea M si L, toate s-au potrivit persoanelor ce au fost oferite i sper sa le poarte cu drag. Acestia sunt o pereche de pantaloni, care -i-am avut in comanda, sunt foarte deosebiti si sunt numai buni pentru vremea de afara.

Colanti acestia roz nu sunt pentru cine se potriveste ci pentru cine se nimereste. Initial am zis ca ii opresc eu, dar ulterior m-am razgandit si i-am oferit cadou. Se aseaza cat de cat ok, iar persoana care i-a primit a fost super incantata de ei.

Compleul cel crem mi-a placut cel mai mult atunci cand a ajuns. Mai am avut in una din comenzi un asemenea compleu, dar acesta e mult mai frumos si cred ca merge purtat in mai multe moduri. Se aseaza destul de bine, e un material moale si placut.

Despre compleu cel gri, nu prea am ce sa spun asa deosebit…cel mai important este ca a ajuns la o persoana, caruia ii foloseste si il poarta cu drag. Ma bucur ca, atunci cand din putinul meu pot face si alte persoane fericite.

Voi ce ati mai primit de la Femmeluxe?? Ati avut probleme cu comenzile de pe site-ul lor?

Be the first to comment on "Comanda din februarie Femmeluxe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord