Costum camuflaj Surplus Militar

Costumul militar de camuflaj al armatei romane se diferenteaza de cel american, in primul rand prin culoare apoi restul detaliilor mai amanuntite. Costumul de camfulaj pe care l-am primit este de un verde gri si l-am primit de la Surplus Militar.

Surplus Militar

Surplus Militar este un magazin fizic cu locație în Giurgiu cât și online!

Comercializăm uniforme/haine militare NATO, import USA (America) noi cat si SH.

Punem la dispoziție un catalog cu produse foarte diversificat, exact din dorința de a ajunge la cât mai multe gusturi diferite ale oamenilor.

Toate produsele noastre provin din import U.S.A. si sunt 100% autentice  !

Costum camuflaj

Am primit un costum, ce contine jacheta + pantaloni US Army. Jacheta are intarituri la coate, 4 buzunare, buzunare pe maneci, velcro pentru ecusoane pe piept si maneci. Pantaloni au doua buzunare clasice la spate inchidere cu nasturi, doua buzunare fata, patru buzunare pe picior inchidere cu velcro, fund si genunchi dublati, snur la glezne, talie ajustabila, inchidere cu nasturi, snur de prindere in partea de jos
Material : Ripstop.

Am primit marimea M si chiar imi place cum se aseaza. Nu am avut pobleme cu comanda si a ajuns destul de repede.

Ce este țesătura Rip-Stop?

Ripstop este o tesatura cu durabilitate ridicata fabricata cu ajutorul unei tehnologii speciale. Intr-o tesătură subțire sunt țesute fire mai groase la distanță de 5-8 mm. Avantajul tesăturilor ripstop este raportul bun de greutate-stabilitate și rezistență mare la rupturi.
Tesatura ripstop este utilizat pentru baloane cu aer cald, parasute, barci de navigație, corturi, rucsacuri si articole sportive.
Toate hainele de camuflaj ale armatei americane sunt confectionate in prezent din Poplin Ripstop (poliamidă 50% si bumbac 50%).

In concluzie eu cred ca, ii puteti acorda atentie acestui magazin online in care gasiti numai produse militare precum costume, vestoane, geci, accesorii la preturi accesibile.

Stiati de acest magazin online, Surplus militar?

Be the first to comment on "Costum camuflaj Surplus Militar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord