Jucarii educative din lemn de la KidsRetail

Incep acest articol prin a va ura o primavara cat mai frumoasa, plina de zambete, bucurii si sanatate si nu in ultimul rand tot ce va doriti voi. Stiu ca in ultimul timp nu v-am mai scris, nu v-am mai aratat ce am primit dar sper sa terimin cat mai repede cu ceea ce am. Am primit multe colete, multe produse pe care o sa vi le prezint.

Azi o sa vorbesc despre jucariile educative din lemn de la KidsRetail.

Jucarii educative KidsRetail

KidsRetail e un site cu produse de calitate pentru a-i incanta pe cei mici cat si pe parinti.  Sunt unic importator in Romania al brandurilor Greentom, Cubika, Elfiki, Mombella, Eko, Hencz. Eu am ales trei jucarii de la 2 branduri diferite.

Cubika – partile componente sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologice ale Carpatilor iar vopselurile utilizate sunt pe baza de apa, nu au miros, sunt foarte rezistente la uzura si sunt 100% sigure pentru utilizatori.

Am primit un puzzle, rotund din bioplastic cu 18piese, de la Elfiki. E recomandat copiilor cu varsta de peste 12luni, deci se poate juca si Sabin cand va creste un pic mai mare. Claudiu e foarte incantat de el si prin toata casa se joaca cu ele.

ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe dioxidul de carbon din atmosfera in procesul de fabricatie, ajutand la reducerea emisiilor de gaze de sera. Jucariile din Bioplastic nu au proprietati inferioare celor din plastic traditional.

Jucaria ”camionul pentru masini” a fost o surpriza foarte placuta. Nu se astepta sa primeasca intr-o zi atat de multe jucarii, drept recompensa ca a fost cuminte i le-am oferit pe toate. Camionul contine 8 masinute mici din lemn. Acest tip de joc ajuta copilul sa invete sa asambleze si sa demonteze in siguranta masinile din camion. Toate piesele acestui joc sunt cu marginile rotunjite, astfel incat copilul sa se poata juca in siguranta.

Jocul din lemn cubika – contine 64piese, de diferite culori si ajuta copilul in procesul de invatare a culorilor, sporindu-i dexteritatea, atentia, simtul echilibrului, gandirea logica, creativitatea, imaginatia. Cunoscand culorile, si cu putina rabdare si imaginatie, copilul creeaza propriile imagini.

Voi ce jocuri educative cumparati copiilor?

Be the first to comment on "Jucarii educative din lemn de la KidsRetail"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord