Portofel piele Dbags

Luna martie mai ales la inceput, a fost foarte aglomerata pentru mine pe langa faptul ca am avut botezul micutului, am primit si foarte multe colete despre care urmeaza sa va spun cate ceva. In una din zile am primit un colet tare frumos si elegant, a fost acest portofel din piele de la Dbags.

Atunci cand avem nevoie de ceva util, mic si folositor apelam intotdeauna la un portofel incapator bine compartimentat si la pret foarte accesibil. Din punctul meu de vedere, eu cred ca am gasit ceea ce cautam.

Portofel piele Dbags

Portofelul ce il aveam nu prea mai dadea semne ”bune”, se stricase fermoarul si eram nevoita sa imi cumpar altul nou. Nu prea ma induram de el caci imi era foarte drag, insa de cand am portofelul din piele de la Dbags, nu mai ma despart de el nicaieri.

De cand am primit coletul cu acesta m-a surprins intr-un mod foarte placut, pentru ca a venit ambalat intr-o cutie de carton cu un imprimeu tare interesant. In interior, portofelul era ambalat tare bine si au fost atenti la toate detaliile. Portofelul este exact ca pe site, compartimentarea este foarte organizata si un model foarte placut.

Este un produs din piele si consider ca este foarte ok pretul pe care il are, mai ales ca e ceva de calitate. Pe site puteti gasi mai multe nuante si modele la aceste portofele din piele.

Stiati de magazinul online Dbags? Aici puteti gasi mai multe produse, pe langa portofele mai sunt si incaltaminte, manusi, curele, genti la preturi foarte ok.

Voi ce fel de portofele folositi? Va place portofelul meu?

Be the first to comment on "Portofel piele Dbags"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord