Rama foto- colaj cu 4 poze

Pe 1 martie am primit mai multe colete, unul dintre ele a fost o super rama foto care e super frumoasa si care si-a gasit un locusor in casuta noastra. Ceea ce va pot spune inca din primele randuri e ca mi-a placut foarte mult modul e de ambalare. A fost foarte atent impachetata si fara nici un ”defect.”

Chiar daca au fost cateva zile mai incarcate , insa tot am mai descoperit cate ceva nou. O pagina, un site, un magazin online asa cum in una din zile am descoperit magazinul online Buzunarelu.

Buzunarelu

E un magazin online in care puteti gasi cadoul perfect, gândurile sau mesajele perfecte, sentimentele potrivite si totul scris pe un tricou sau o cana! Realizeaza tricouri, cani, huse, hanorace etc care vor fi amintiri frumoase ce trebuie pastrate intr-un loc special!

Rama foto

Imi plac lucrurile personalizate, imi place sa ofer dar sa primesc si eu. Asa ca, mi-am personalizat rama foto asa cum am dorit eu. Am selectat cele 4 poze si de restul s-a ocupat echipa magazinului. 2 poze cu noi si 2 cu copii. Acestea s-au incadrat perfect si chiar imi place cum se vede.

Pe site erau mai multe modele de rame, mai mari sau mai mici. Aceasta mi s-a parut cea mai ok. La aceasta colaborare am mai contribuit si eu cu ceva banuti. Chia daca e un lucru mic, insa e de efect si foarte util.

Voua va plac ramele foto?

Be the first to comment on "Rama foto- colaj cu 4 poze"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord